Sick and bored

Hitto tää sairastaminen on mälsää. Pää on täynnä räkää ja väsyttää mutta nukkuminenkin on tuskallista. Oli pakko jäädä tänään saikuttamaan ja sama ainakin huomisen suhteen, buu.
Tein äsken tilauksen Theboksen nettikauppaan. Tilasin muutaman itseruskettavan (aina innokas kokeilemaan kaikkia uusia merkkejä läpi) ja eyerlinerin, näistä kerron lisää myöhemmin, kun paketti saapuu. Pakko piristää itseään jotenkin täällä kotosalla. Harmittaa, kun HYPOXI ”operaationikin” nyt sitten keskeytyy tämän sairastelun vuoksi. 


Olen vain löhöillyt, katsellut töllöä ja juonut vihreää teetä ja Finnrexiä. Tv:stä tulee kyllä niin surkeita sarjoja, että huhhuh. Oli käytävä vuokraamassa pari leffaa ja tutustuin muuten siihen uuteen naisten fitness- lehteen, josta puhuin viime postauksessa. Ihan huikea lehti, niin paljon asiaa ja sisältö poikkeaa Suomen treenilehdistä ”jenkkityylisyydellään”. Ymmärtääkseni suomennettu versio tai jotain, koska esimerkkinaiset ovat kaikki ulkomaalaisia fitnessnaisia. Suosittelen ostamaan jos on yhtään mielenkiintoa. :)

Nyt tutimaan, oli vaan pakko tulla kirjoittamaan teille jotain täältä sairaspesästä.
Öitä!

On my way

2 vastausta artikkeliin “Sick and bored”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta