Palkkareista vol. 123

Palaan taas kerran aiheeseen palautusjuomat. Olen muutaman kerran aikaisemminkin tällä aihetta käsitellyt ja viimeisimpänä kerroin, kuinka voin yleensä pahoin palkkarin vedettyäni. Minulla on ollut käytössä American Pro Whey:n suklaanmakuinen proteiinijauhe. Käytin tuotetta jonkun aikaa kunnes tosiaan huomasin kerta toisensa jälkeen voivani erittäin pahoin juoman jälkeen. Käytin sitä täysin oikeassa suhteessa, veteen sekoitettuna. 
Olenkin nyt tämän vuoksi jo jonkun aikaa ollut hedelmälinjalla treenien jälkeen.  Mieluummin joisin kuitenkin proteiinipitoisen palauttavan, joka tehostaa lihasten kasvua ja palautumista kuin vedän banaanin. Joten jos kenelläkään muulla ei ole ollut pahoinvointia noiden seurauksena niin en voi olla maapallon ainut poikkeus?! Syytän siis tuotetta…

Joskos minulla olisi vielä toivoa löytää joku vähemmän oksettava vaihtoehto?! 🙂
Selailin tässä kotosalla aikani kuluksi noita protskujauhe vaihtoehtoja Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta. Toivoisin niin, että joku muu merkki ja maku kenties sopisi itselleni paremmin. Tämä Leaderin 100 % + Heraproteiinijauhe kuulostaisi aika hyvältä, proteiinia 82 g/100g, eli ei paha. Makuina kaakao ja mansikka. Toinen mitä olen tsekkaillut kaupoissa on Hera 80 ja makuna minttusuklaa. Tässä tuotteessa on proteiinia 76 g/100g. Tekisi mieli ostaa jo tuon minttusuklaan maun vuoksi. (Rakastan meinaan minttusuklaata ihan suklaana ja jäätelömauista se on mulla pallo numero ykkönen!)

Äh, suositelkaa mitä kannattaisi kokeilla!? 
Ja onko muilla tullut mitään ”sivuvaikutuksia” kyseisistä tuotteista? 


Tällainenkin lähti kaupasta mukaan.
 Monivitamiini, jonka pitäisi olla super tehokas vastustuskyvyn nostattaja ja normaaleja vitamiinipillereitä vahvempi. 
Tuotetta saa myös Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta.


Kommentit (23)
  1. Itselläni on erittäin hyviä kokemuksia juuri fastin tuotteista. Esimerkiksi naisille suunnattu dietmix-jauhe on toiminut erittäin hyvin. 🙂

    1. Okej, teenkin tänään vielä tilauksen, joten katsotaan mihin tuotteisiin päädyn! =)

  2. Palautusjuomaa ei saisi ottaa kuin vasta vähintään 30 minuuttia harjoittelusta eli sitten kun suurin verimäärä on jo poistunut lihaksista tai muuten voi tulla ruuansulatushäiriötä.

    Itse käytän pääasiassa Fastin Mass2:sta 95 g ja glutamiinia 5 g sekoitettuna ensimmäiseksi treenin jälkeen. Se voi pistää vähän vatsaa väntämään, koska se on aika iso määräkin. Olen kuitenkin tullut sen kanssa toimeen.

    Sitten olen myös käyttänyt Perfect Shapen 25 g purkkia ja se on todella vatsa ystävällinen.

    Star Nutritionin Whey 80 imeytyy lihaksiin taas tosi hyvin eli palautuksen tuntee nopeasti. Haittapuolena on, että tuote sisältää aspartaamia, ei sekoitu kovin hyvin ja jää hampaisiin kiinni. Whey 100 on vähän parempi tuote, mutta pikkuisen kalliimpi.

    Mauksi valitsen aina suklaan.

    Hy-Pron Deluxe White-Chocolate Crunch on myös aivan mainio patukka. Lisäaineita en ole jaksanut siitä edes lukea, mutta se maistuu tosi hyvältä.

    1. Kiitokset vinkeistä!
      Ehkä kyse on ollutkin siitä, että olen vetänyt juoman tyyliin suoraan pukkareille päästyäni. Ehkä se voisi selittää sen huonon olon?!
      Tosin monesti jos olen odottanut treenien jälkeen pidempään, kunnes olen jotain suuhun laittanut on silloinkin saattanut olla oksettava olo. Äh, kai toi sitten vaan kuuluu välillä asiaan…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *