Palkkareista vol. 123

Palaan taas kerran aiheeseen palautusjuomat. Olen muutaman kerran aikaisemminkin tällä aihetta käsitellyt ja viimeisimpänä kerroin, kuinka voin yleensä pahoin palkkarin vedettyäni. Minulla on ollut käytössä American Pro Whey:n suklaanmakuinen proteiinijauhe. Käytin tuotetta jonkun aikaa kunnes tosiaan huomasin kerta toisensa jälkeen voivani erittäin pahoin juoman jälkeen. Käytin sitä täysin oikeassa suhteessa, veteen sekoitettuna. 
Olenkin nyt tämän vuoksi jo jonkun aikaa ollut hedelmälinjalla treenien jälkeen.  Mieluummin joisin kuitenkin proteiinipitoisen palauttavan, joka tehostaa lihasten kasvua ja palautumista kuin vedän banaanin. Joten jos kenelläkään muulla ei ole ollut pahoinvointia noiden seurauksena niin en voi olla maapallon ainut poikkeus?! Syytän siis tuotetta…

Joskos minulla olisi vielä toivoa löytää joku vähemmän oksettava vaihtoehto?! :)
Selailin tässä kotosalla aikani kuluksi noita protskujauhe vaihtoehtoja Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta. Toivoisin niin, että joku muu merkki ja maku kenties sopisi itselleni paremmin. Tämä Leaderin 100 % + Heraproteiinijauhe kuulostaisi aika hyvältä, proteiinia 82 g/100g, eli ei paha. Makuina kaakao ja mansikka. Toinen mitä olen tsekkaillut kaupoissa on Hera 80 ja makuna minttusuklaa. Tässä tuotteessa on proteiinia 76 g/100g. Tekisi mieli ostaa jo tuon minttusuklaan maun vuoksi. (Rakastan meinaan minttusuklaata ihan suklaana ja jäätelömauista se on mulla pallo numero ykkönen!)

Äh, suositelkaa mitä kannattaisi kokeilla!? 
Ja onko muilla tullut mitään ”sivuvaikutuksia” kyseisistä tuotteista? 


Tällainenkin lähti kaupasta mukaan.
 Monivitamiini, jonka pitäisi olla super tehokas vastustuskyvyn nostattaja ja normaaleja vitamiinipillereitä vahvempi. 
Tuotetta saa myös Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta.


On my way

23 vastausta artikkeliin “Palkkareista vol. 123”

 1. Itsellä myös etoo jotkut palkkarit ja prodesheikit ihan olan takaa. Eniten vielä ne, jotka maistuvat keinotekoiselle mansikalle tai muulle sellaiselle. Kaikkien kokeilujen ja miehelle syötettyjen pussien jälkeen löysin tuon Fastin Hera80-prodejauheen maustamattomana ja se on kyllä kertakaikkinen pelastus :) Kotona miksaan sen kalorittomaan mehukeittoon tai rahkan sekaan marjojen kanssa. Salilla vedän veteen sekoitettuna. Eikä ällötä :) Jälleen ihkuttelen sun blogia. Arvostan reilua puhetta ja sitä, että olet rohkeasti oman tiesi kulkija! Kiitos Jutta että olet juuri sinä <3

  • Joo, sanos muuta. Niissä on ehkä niin paljon keinotekoisia makeutusaineita, että juoma alkaa siksi etomaan olan takaa. Itse epäilen hieman, että tuo fastin hera80 saattaisi oksettaa myös… mutta kokeilemallahan nämä jutut selviää! Ja joo, noi on niin paljon parempia muiden aineosien kanssa kuin veden… mutta salitreenin jälkeen se vesi on oikeastaan ainut vaihtoehto.
   Voi, ihanasti sanottu!<3 Kiitos ja toivottavasti viihdyt täällä blogini puolella jatkossakin!
   Kaikkea hyvää sinulle! :)

 2. Moikka!

  Fastin tuotteista on ollut ihan hyvää kokemusta. Huomaa, että salin jälkeen kannattaa käyttää Fastin Recovery jauhetta. Hera80 mikä sulla on postauksessa on parempi välipalan yhteydessä+hedelmä. Itsellä pahaolo on tullut tästä Hera80 jauheesta, joten se on korvattu Lo-Carb patukalla+se hedelmä. Mutta tässä sali treenaamisessa ei muutenkaan kaikki hetket ole niin nautittavaa, pitää tehdä kovaa duunia että saa tulosta, joten hyvin toimii näissäkin ”ääntä kohden vain” periaate :D
  Sitten jos hurahdat enemmän fitness hommaan ja tuut käyttämään latausjuomaa mikä pitää ottaa ennen salille menoa, siinä on sitä pahanolon makua :D
  Tsemppiä hirveesti treeniin!!! :)

  • Moikka!

   Eli sinullakin pahoinvointia…hmm. Ehkä munkin pitäisi kokeilla tuota protskupatukkaa. Olen useimmiten vetänyt proteiinipatukan ennen treeniä jos on jotain tarvinnut suuhun napata.
   Tarvisi olla sitten sellainen patukka, jossa ne ravintoarvot kohdillaan. Onko tuo Lo-Carb patukka jonkun tetyn merkin? Niin, tietysti. Mutta ei sitä halua voida jokaisen treenin jälkeen pahoin useamman tunnin ajan. Itselläni ainakin on ollut ongelmia sitten sen treenien jälkeisen ruuan kanssa, kun huono olo on vaivannut. Not nice. Sinullekin tsempit!! =)

 3. Suosittelen ERITTÄIN lämpimästi Fastin Muscle+ palkkaria, suhteet on hyvät ja sisältää lisäksi kreatiinia. Fastin HTR on myös erittäin hyvä vaihtoehto. Prodejauheista Fastin Hera80 suklaan maussa on paras, ihan ku kaakaota jois :)

  -Milla

 4. Itsekkin ostin proteinijauhoja ja ajattelin aina salin jälkeen juua palauttavan, mutta oli sen juoman jälkeen oli iha järkyttävä, oksetti ja kuvotti! Se kesti jopa 4 tuntia… Poikakaverilta maistoin, jotain vanilijan makuista, hyvää oli eikä pahaa oloa tullut :) kysäisen siltä ja voin vinkata tänne

  • Joo, mullakin toi paha olo on kestänyt useamman tunnin ajan. Vanilja kuulostaa hieman äklömakealle :D
   Mutta tules ihmeessä vinkkaamaan, josko se vaikka toimisi!? =)

 5. Mulla on myös tuo Hera80 tuottanut todella pahaa oloa. Päätin sitkeenä juua koko pussin pois, mutta loppu vaiheessa yökkäsin jopa aina kun join sitä, joten se lensi roskiin. Vieläkin muistan välillä sen maun ja tulee huono olo. Mulla on nyt iso kynnys ostaa joku toinen proteiinijauhe, kun tuo Hera80 oli niin kamala kokemus. Toivottavasti löydät hyvän tuotteen itsellesi :)

  • Joo, I feel you. Mulla nämä kokemukset on saatu aikaan siis veteen lantrattuna.
   Maidon kanssa noi tuotteet on jo ihan eri makuisia, oikeita herkkuja! :)
   Mutta salille ei oikein viitsi maitoa lähteä roudailemaan…
   Ei kannata luovuttaa! Pakko löytyä joku sopiva vaihtoehto meillekin!

 6. Eiks palautusjuomana pitäs olla sellanen jauhe missä on hiilihydraattia myös, kun lihakset myös sitä tarttee palautumiseen? Ite ainaki niin oon ymmärtäny. Ja tossa hera80 ei taida olla melkee ollenkaa hiilareita? Ite käytän sportlife nutritionin Recovery+ vaniljanmakuista jauhetta, eikä okseta:)

  • On siinä hiilareta mukana, tosin hyvin vähän. Voihan ne hiilarit sitten ottaa vaikka iltapalalla/seuraavalla aterialla, koska eihän tuon palkkarin ole kuitenkaan tarkoitus korvata ateriaa treenien jälkeen. Okej, hmm ehkä tuo vaniljanmakuinen voisi olla helmi ostos, kun sitä suositellaan! :) Kiitos sinulle vinkistä.

 7. fastin hera 80 maitosuklaa parasta mitä olen kokeillut!:) maku hyvä, ei ollenkaan äklö kuten esim. vanilija

 8. Okej, tulee siis kommenttia puolesta ja vastaan. Pakko kai se on itse kokeilla molempia ja todeta kumpi sopii paremmin. :)

 9. Moikka.
  Star nutritionin Whey-80 on mielestäni toiminu hyvin.. Muut esim fastit on mulle liian makeita :D (eli fitnesstukulta)

  • Hassua, mulla taas Starin Whey80 minttusuklaa jopa maitoon sekoitettuna saa oksennuksen kurkkuun moneks tunniksi :D tosin itselläni maha on muutenkin tosiherkkä. Mulle poikaystävä suositteli ihan maustamatonta jauhetta, en toxin oo vielä kokeillut :) toivottavasti löydetään kaikki hyvät jauheet!

 10. Palautusjuomaa ei saisi ottaa kuin vasta vähintään 30 minuuttia harjoittelusta eli sitten kun suurin verimäärä on jo poistunut lihaksista tai muuten voi tulla ruuansulatushäiriötä.

  Itse käytän pääasiassa Fastin Mass2:sta 95 g ja glutamiinia 5 g sekoitettuna ensimmäiseksi treenin jälkeen. Se voi pistää vähän vatsaa väntämään, koska se on aika iso määräkin. Olen kuitenkin tullut sen kanssa toimeen.

  Sitten olen myös käyttänyt Perfect Shapen 25 g purkkia ja se on todella vatsa ystävällinen.

  Star Nutritionin Whey 80 imeytyy lihaksiin taas tosi hyvin eli palautuksen tuntee nopeasti. Haittapuolena on, että tuote sisältää aspartaamia, ei sekoitu kovin hyvin ja jää hampaisiin kiinni. Whey 100 on vähän parempi tuote, mutta pikkuisen kalliimpi.

  Mauksi valitsen aina suklaan.

  Hy-Pron Deluxe White-Chocolate Crunch on myös aivan mainio patukka. Lisäaineita en ole jaksanut siitä edes lukea, mutta se maistuu tosi hyvältä.

  • Kiitokset vinkeistä!
   Ehkä kyse on ollutkin siitä, että olen vetänyt juoman tyyliin suoraan pukkareille päästyäni. Ehkä se voisi selittää sen huonon olon?!
   Tosin monesti jos olen odottanut treenien jälkeen pidempään, kunnes olen jotain suuhun laittanut on silloinkin saattanut olla oksettava olo. Äh, kai toi sitten vaan kuuluu välillä asiaan…

 11. Itselläni on erittäin hyviä kokemuksia juuri fastin tuotteista. Esimerkiksi naisille suunnattu dietmix-jauhe on toiminut erittäin hyvin. :)

  • Okej, teenkin tänään vielä tilauksen, joten katsotaan mihin tuotteisiin päädyn! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta