Tattoo inspiration

Olen päättänyt ottaa vihdoinkin uuden tatuoinnin 25- vuotissyntymäpäiväni kunniaksi. Minulla on muutama vaihtoehto, joko kylkeen tai sitten olkavarren sisäpuolle, kuten alla olevissa kuvissa esimerkiksi tytöllä, jolla henkaritatuointi. Tatuointi tule olemaan teksti.
Tässä vähän fiilistelyä…

Onko muilla tatuointi inspiraatiota?

Me Naiset Sportilla on edelleen loistava tarjous, 14,50 €/6 kk mutta lahjaksi tuleva sporttikello on nyt valkoinen! 
Tilaamaan pääset TÄÄLTÄ!
On my way

8 vastausta artikkeliin “Tattoo inspiration”

 1. Voi ei Jutta… nää tatuointijutut. Kaunis nainen ja kauniina pysyy. Tatuoinnit ja niiden tyylit ovat vain tämän ajan juttu. Kaduttaa niin hirveästi sitten myöhemmin. Älä leiki vastustuskyvylläsi.

  • Mielipiteensä kullakin toki mutta en näe asioita noin. Ei pari hassua tatuointia mitään pilaa, tosin fullsleeveä miettisin kyllä pari kertaa. Ajattelen elämässä muutenkin aika lyhyellä tähtäimellä, teen asioita jos siltä tuntuu. Se kadunko 40- vuotiaana on sitten sen ajan murhe, jos tämä maailma enää silloin on edes olemassakaan… Eli eläkäämme hetkessä ja tehkäämme asioita, joita haluamme tehdä! My motto! :)

 2. Ihana blogi sinulla <3 Vitsit mitä treeni-inspiraatiota täältä saakaan ;) Kyllä motivoi mennä salille töiden jälkeen taas!

  • Kiitos Celina! =) Ja ihan huikeaa jos pystyn antamaan treeni- inspiraatiota!! :)
   Itseänikin motivoisi niin jos ei möllöttäisi sairaana kotosalla, nauti treenaamisesta! :)

 3. Heeeiii älä ota kylkeen! Se on niin nähty juttu jo, että vaikka ottaisit kuinka makeen niin menis pilalle, kun niiiin monilla on tosi lame tatuoitneja kyljessä:( silloin joskus 4v ku se tuli muotiin niin niiiiiiiiiiiiin monilla on nykyään se.Rntalomilla ku jengi on bikineissä huomais et aha kaikilla muilla on samassa mestassa. Tietenkin on makuasia, mutta itelläni menee maku hommasta jos tatuointini ”leimataan” massa-lame-tatuointeihin.. Vielä kaunolla ja runollinen tms teksti. NOu nou… haban kohdalle sisäpuolelle on mun mielestä makee. Tietenkin sun tatuointi on kyseessä, kerroin vain mielipiteeni :D

  • Noinhan voidaan ajatella lähes joka paikasta, kyllähän ranne, sormet ja käsivarretkin ovat aika kuluneita. Itse mietin ennemminkin paikkoja, joissa tatuointi olisi kaunis. En koskaan ottaisi jalkoihin, koska en pidä tatskoista jaloissa. Sen sijaan kylki on mielestäni todella kaunis paikka.
   Nää on taas näitä mielipiteitä! ;)

 4. No missäköhän kohtaa vartaloa nykypäivänä ei olisi tatuointeja?? :D Minusta kylki on ihanan naisellinen paikka, ja on sopivasti ’piilossa’ itseltä. :)

  • Niin, sanos muuta, niin totta. Itse pidän myös kyljestä paikkana, mielestäni jotenkin todella sensuelli kohta naisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta