Tattoo inspiration

Olen päättänyt ottaa vihdoinkin uuden tatuoinnin 25- vuotissyntymäpäiväni kunniaksi. Minulla on muutama vaihtoehto, joko kylkeen tai sitten olkavarren sisäpuolle, kuten alla olevissa kuvissa esimerkiksi tytöllä, jolla henkaritatuointi. Tatuointi tule olemaan teksti.
Tässä vähän fiilistelyä…

Onko muilla tatuointi inspiraatiota?

Me Naiset Sportilla on edelleen loistava tarjous, 14,50 €/6 kk mutta lahjaksi tuleva sporttikello on nyt valkoinen! 
Tilaamaan pääset TÄÄLTÄ!
Kommentit (8)
  1. No missäköhän kohtaa vartaloa nykypäivänä ei olisi tatuointeja?? 😀 Minusta kylki on ihanan naisellinen paikka, ja on sopivasti ’piilossa’ itseltä. 🙂

    1. Niin, sanos muuta, niin totta. Itse pidän myös kyljestä paikkana, mielestäni jotenkin todella sensuelli kohta naisessa.

  2. Heeeiii älä ota kylkeen! Se on niin nähty juttu jo, että vaikka ottaisit kuinka makeen niin menis pilalle, kun niiiin monilla on tosi lame tatuoitneja kyljessä:( silloin joskus 4v ku se tuli muotiin niin niiiiiiiiiiiiin monilla on nykyään se.Rntalomilla ku jengi on bikineissä huomais et aha kaikilla muilla on samassa mestassa. Tietenkin on makuasia, mutta itelläni menee maku hommasta jos tatuointini ”leimataan” massa-lame-tatuointeihin.. Vielä kaunolla ja runollinen tms teksti. NOu nou… haban kohdalle sisäpuolelle on mun mielestä makee. Tietenkin sun tatuointi on kyseessä, kerroin vain mielipiteeni 😀

    1. Noinhan voidaan ajatella lähes joka paikasta, kyllähän ranne, sormet ja käsivarretkin ovat aika kuluneita. Itse mietin ennemminkin paikkoja, joissa tatuointi olisi kaunis. En koskaan ottaisi jalkoihin, koska en pidä tatskoista jaloissa. Sen sijaan kylki on mielestäni todella kaunis paikka.
      Nää on taas näitä mielipiteitä! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *