Thebos.fi

Mainitsin tuossa pari ilta sitten tehneeni Theboksen nettikaupasta tilauksen. Sain valkkailla muutamia tuotteita heidän valikoimistaan ja paketti itseasiassa saapuikin jo eilen. Eli hyvin nopea toimitus, muutama päivä!
Valitsin Maybellinen Eyestudion rajausvärin ja pensselin. Otin vahingossa sävyn forest, kun piti ottaa musta mutta miksipä ei, tummanvihreä itseasiassa näyttikin ihan kivalta rajauksena. Siveltimellä saa ihan huikean rajauksen verrattuna normaaliin kajalkynään.

Toisena tuotteena ostoskoriin sujahti Garnierin ruskettava kosteusvoide kasvoille. Olen tosiaan aina innokas kokeilemaan uusia ruskettavia ja tämä vaikutti ihan kokeilemisen arvoiselle tuotteelle. Lähtee illalla testaukseen. 

Sitten vielä toinen itseruskettava, St. Morizin Instant Self Tanning Mousse- dark. Tilasin tuotteen ihan sokkona tietämättä siitä entuudestaan mitään. Oli pakko kokeilla heti eilen illalla ja ohhoh, ihan helmi löytö! Verrattavissa St.Tropezin ruskettavaan vaahtoon, ehkä hitusen huonompi kuitenkin. Mutta loistava kakkonen! 
Tuotteesta tulee kunnon rusketus samantien ja kuivuu super nopeaa. Levittäminen kannattaa tehdä hanskalla, sen tumman värin vuoksi. Ainoana miinuksena se, että levittämisessä pitää olla nopea, jos et ole tottunut ruskettaviin, voi vaatia aluksi hieman harjoitusta. Tuote siis imaisee ihoon hyvin nopeasti. Itse, kun olen tällainen konkari taktiikka on hallussa. :D
Ruskettaja on loistavassa tarjouksessa eli 9,90 € 16,90 €

Yllä tulos heti levityksen jälkeen. Huikea, vai mitä! :) 
( Pohjalla ei siis ollut muita ruskettavia yli viikon ajalta.)

Onko kenelläkään kokemusta esimerkiksi juuri St. Morizin tuotteista? Mielipiteitä?

Theboksen verkkokauppaan pääset TÄÄLTÄ!Tänään oli niin ankea sää, että huhhelihuh. Ei tunnu keväälle ei. Jaksetaan kuitenkin uskoa, sunnuntaina KUULEMMA terdekelit! 
Tänään olin vihdoin siinä kunnossa, että uskaltauduin töihin. Oli ihana kuitenkin päästä kotoa liikkeelle. Tosin salitreenit saavat vielä odottaa… 

(Sateen runtelemana.)
Ihanaa perjantai- iltaa!
Täällä se etenee Voice Of Finlandin parissa. Onko suosikkeja?
Mä oon ihan myyty tuosta Mikosta. Kitara ja mies, mitä muuta tarvitaankaan? 

On my way

6 vastausta artikkeliin “Thebos.fi”

  1. Tuota samaa St. Morizin mousseitseruskettavaa saa pretty.fistä aina alle 10 euron, oisko joku 8 euron paikkeilla hinta. Näyttää tosin tällä hetkellä olevan loppu, mutta itse olen useamman kerran tilannut tuosta sitä vaaleampaa versiota ja viimeksi tilasin just tuon tummemman putelin.

  2. Siis tossa kädessäkö on tuota itseruskettavaa? Ihan hirveen oranssilta näyttää kyl, mut näytät myös kasvoiltaki..?

  3. Ihanan värine tuo itseruskettava!!! Ootko kokeillut sitä medium sävyä? Onko paljonki vaaleempi:)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta