Yesterday

Aurinkoista sunnuntaita!
Ihanaa ryystää aamukahvia, kun ikkunoista paistaa auringonvaloa. Ihana ihana kesä, sieltä se vielä saapuu. :) 
Kävin eilen salilla vähän tunnustelemassa tätä kuntoa ja itseasiassa tuntui ihan hyvälle. Jee! Otin niin iisisti, kun vaan pystyin. Tosin huomasin monta kertaa huomaamatta tekeväni sarjoja hirveällä temmolla, piti sitten himmailla, että hei hei nyt otetaan todellakin kevyesti. Olen niin huono treenaamaan hissun kissun. :D


Tässä on enää kaksi viikkoa Helsinki City Runiin ja mulla tää tilanne nyt on mikä on. En uskalla vielä juosta kuitenkaan, ehkä ensi viikolla? Olen päättänyt olla stressaamatta asiasta sen enempää ja juoksevani sellaisella temmolla, kuin tuntuu hyvältä. Onneksi mulla on kavereita juoksemassa myös, joten mukavampi sitten seurassa tsemppailla toisia. Oletteko te muut juoksijat jo ”valmiita”?
Menen huomenna teettämään omat pohjalliset Footbalanceen, jossa tosiaan räätälöidään minun jalalleni juuri sopivat lenkkaripohjalliset. Tähän asiaan palaan myöhemmin, ja saattaa olla luvassa teillekin jotain kivaa kyseisen yrityksen tiimoilta! ;)

Muutama kuva eiliseltä.
Nauttikaahan auringosta! :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Yesterday”

  1. Mä en todellakaan ole valmis, oon nyt keuhkoputkentulehduksessa. :( Oon muutenkin treenannu koko kevään enemmän salia kuin aerobista, joten aika heikko esitys varmaan se HCR. :D

  2. Ei hitto, vähän samaa sarjaa täällä. Tuntuu et oon viel puolikuntonen. :(
    Mä en ole juossut koko keväänä, kuin kympin lenkkejä. Joten katsotaan
    mihin mun pohjakunto riittää. :D
    Toinen mitä hieman pelkään on et tulee joku vamma, polvi pettää tms.
    Tsemppiä sun juoksuun! Ehkä törmätään siellä =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta