Footbalance ja arvonta!

Minuun otettiin joku aika sitten yhteyttä yrityksestä nimeltä Footbalance. He kutsuivat minut jalka- analyysiin ja testaamaan miltä omalle jalalleni räätälöidyt Footbalance pohjalliset tuntuvat. Tämä yhteistyötarjous tuli erittäin hyvään saumaan, koska HCR lähenee ja meikäläisen jalathan eivät ole todellakaan olleet mitkään oikuttomimmat. Usein juostessa kärsin vasemman polven sisäsyrjän kivusta. Ja useammin kuin kerran olen joutunut jopa keskeyttämään juoksun tämän vaivan vuoksi. Saattaa olla, että kyseessä on joku rakenteellinen vika, rasitusvamma, ne juoksijan polvet tms. mutta mielenkiinnolla kokeilen miltä tuntuu juosta pohjallisilla, jotka on muotoiltu tukemaan omaa jalkaa ja korjaamaan virheasentoa. 


Itselläni todettiin ylipronaatiota, joka on yleisin jalan virheasento. Tämä saattaa aiheuttaa mm. niskan ja hartianseudun vaivoja, juoksijanpolvea, penikkaongelmia, akillesjänteen vaivoja jne. Eli saan nyt pohjalliset ihan aiheesta.
Footbalance on lanseerannut tänä vuonna uuden Evolution series- malliston. Malliston pohjalliset takaavat entistä paremman istuvuuden jalkineeseen kuin jalkineeseen, vieläkin kestävämmän pintamateriaalin, entistä tehokkaamman iskunvaimennuksen ja vaihtoehdon kaikkiin urheilulajeihin. Itselleni tehtiin Dynamic Pink merkkiset pohjalliset. Nämä ovat kehitetty etenkin naisille. 

Testasin pohjallisia heti eilen salilla ja tuntui todella hyvälle ja tukevalle. Aijon vaihdella pohjallisia salikenkien ja juoksukenkien välillä. Eihän sitä enää halua normi pohjallisilla liikkuakaan, kun tietää paremmasta! :) 
Pohjallisia myyvät mm. Intersportit, jos koet piston sydämessäsi ja tarvitsevasi ihan uudenlaista tukea jaloillesi.
Lisätietoja Footbalancesta löydät Footbalancen kotisivuilta.


Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä tuleekin ARVONTA!
Arvon teidän lukijoideni kesken yhdelle henkilölle jalka- analyysin ja yksilölliset footbalance pohjalliset! :)
Osallistua voit jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttiboxiin.
Pidän arvontaa pystyssä tämän viikon, eli sunnuntaihin 29.4 saakka!
Nyt kaikki sporttaajat ja toki muutkin osallistumaan! :)

On my way

43 vastausta artikkeliin “Footbalance ja arvonta!”

 1. Voi osallistun, osallistun, osallistuuuuun! Astun ihan linttaan eli ylipronaatiota on ja paljon. Ja tosiaan, kun liikun nelisen kertaa viikossa, alkaa se jo vähän tuntua jalkapohjassa. Tulisi siis eniten tarpeeseen tommotteet pohjalliset :)

  s-posti: [email protected]

 2. Hei!

  Mukava arvonta. Itselläni ei ole tarvetta pohjallisille mutta välillä näitä ”hyödyllisiä” tuotteitakin arvonnoissa, huippua! Itse suosittelisin myös jalkaterän lihaksia voimistavia jumppaliikkeitä tai vähemmän vaimennettuja kenkiä, jos haluaa reenata sitä jalan holvikaarta normaaliksi (mikäli siis ei ole rakennevika vaan ”laiskat lihakset”). Pohjalliset toimii kivun lievittäjinä, mutta itselleni apu löytyi lopulta kuntoutuksesta ei niinkään pohjallisesta joka jalkaa ei kuntouta:)

  -fyssari

 3. OOi, ehdottomasti osallistun kilpailuun!! Ois kyllä mulle just sopivat (: Niin ja hullua! En oo tienny että jalan virheasentoki aiheuttaa myös niska- ja hartiakipuja :o hui, mulla ainaki on jatkuvasti kipeenä ne!

  [email protected]

 4. Oioioi olis ihan mahtava voittaa!
  Sain just tietää et mulla on oikeessa jalassa metatorsalgia, eli jalkapöydässä puristuu hermosuoni kahden luun väliin. Aiheuttaa tosi ikävää hermokipua ja tällaselle aktiiviliikkujalle on erittäin ahdistavaa ku välillä kävelykään ei meinaa onnistua kivun takia.. Ja tää johtuu nimenomaan huonoista kengistä jotka ei tue! Kävin sit eilen kattelemassa noita kyseisiä pohjallisia, mutta tähän hätään ei oo rahaa noita ostaa:(
  Toivottavasti arpaonni suosii ja pääsen taas juoksemaan ja kävelemään kunnolla:)

  [email protected]

 5. minä haluaisn voittaa tuollaisen äidilleni :/ hänellä on tosi pahoja jalka ongelmia ja rakastaa liikuntaa ja nyt joutunut sen lopettamaan :( [email protected]

 6. Täälläkin tulis kyllä pohjalliset tarpeeseen, sillä jalat ja niiden seuraksena myös selkä vaivaavat. Olen aina liikkunut paljon ja varsinkin pitkät kävelylenkit on se mun juttu. Olis mahtavaa saada jalkaongelmat kuntoon niin ei tarttis kärsii kivusta. Toivottavasti onni suosii arvonnassa! :)

  [email protected]

 7. Ihanaa, oon niin mukana! Mulla on vaivana just toi samainen ylipronaatio joka varsinkin juostessa tuntuu, vaikkakin kengät on huippuhyvät ja tähän tarkoitetut. Noita pohjallisia ei oo vaan vielä tullu hankittua vaikka suurta tarvetta löytyiskin!
  riksutin(at)hotmail.com

 8. Minun on jo kauan pitänyt testata olisi noista pohjallisista apua jalkavaivoihini, jotka alkoivat pari vuotta sitten kun mulle myytiin urheiluliikkeessä ylipronaatioon taipuvan jalan kenkä ja juoksin niillä kevään. Vasen jalka kipeytyi pahasti, ja kun selvittelin mistä voisi johtua selvisi, että jalkani tarvisivat nimenomaan päinvastaisen tuen kengissä, eli supinoivaan jalkaan sopivan kengän. Haaveet yli 8km juoksusta on sen jälkeen voinut unohtaa, vaikka kenkiä olen kokeillut vaikka minkälaisia – Aina vaan jalka kipeytyy.

  cf_shine (at) hotmail. com

 9. Jalat ovat viime aikoina kipeytyneet pienestäkin juoksemisesta, joten näistä voisi olla apua. :-) Ja tuskin noista haittaa ihan käyttökengissäkään olisi! Lättäpohjaiset balleriinat ja tennarit kun eivät varsinaisesti sitä parasta jaloille ole.

  ttiiamarika(at)gmail.com

 10. ei kannata kuitenkaan missään nimessä alkaa urheilemaan pelkästään noiden kanssa. On hyvä käyttää myös ns. ”tavallisia” pohjallisia jos on ylipronaatiota. Liiallinen tuki tekee hallaa jos koko ajan käyttää. Erityisesti juoksussa

 11. oioioi ehdinköhän vielä osallistumaan ? oon haaveillu tollasista pohjallisista jo ikuisuuden. tuntuu aina vaan niin vaivalloiselta mennä varaamaan aikaa mut silti valitan joka päivä kuinka tartteen noita :D
  ehkä nyt onni potkaisee ja jos ei niin koitan kunnostautua ja hankkia noi pian !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta