Protskua protskua

Noniin, tänään kävin vihdoinkin shoppaamassa sen proteiinin. Päädyin Leaderin 100 % Whey+ heraproteiinijauheeseen. Makuina tuosta kyseisestä jauheesta oli tarjolla kaakao ja mansikka. Suklaapalkkareiden huonon kokemuksen vuoksi valitsin kokeeksi tällä kertaa mansikan. Monet teistä varmaan ajattelevat, että yöks. :D Esanssinen mansikka… mutta minua ällöttää tällä hetkellä sen verran kaikki suklaaseen menevät maut, että pakko!
Tämähän ei ole niinkään ”raskaista treeneistä palautumiseen”, vaan enemmänkin sellainen proteiinilisä/välipala. Suurimmaksi osaksi ostopäätökseeni vaikutti tuotteen suuri proteiinipitoisuus, 100grammassa jopa 82 g proteiinia. Ja tiedän, treenien jälkeen kroppa tarvitsee myös hiilareita, jos tuntuu ettei juomalla pärjää kotiin saakka, voihan sitä napata vaikka jonkun hedelmän juoman lisäksi. :)
Mielenkiintoista kokeilla hieman erilaisia tuotteita, luulen näidenkin toimivan aika yksilöllisesti…

Onko moni teistä kokeillut tätä tuotetta?

Olen nyt muutaman kerran ennen treenejä ostanut näitä Dietmixin LoCarb- patukoita.  Tuo minttu- suklaa on mielestäni mielettömän hyvää! Ja 100 grammassahan on 11 g proteiinia ja 6,4 g hiilareita. Mielestäni siis erittäin hyvässä suhteessa verrattuna moniin muihin protskupatukoihin. Kun tarkemmin lukee useiden patukoiden tuoteselosteita, olen huomannut monissa olevan jopa enemmän sokeria kuin proteiinia, vaikka patukka kulkeekin nimellä proteiinipatukka. Not nice. 
Täältä löytyy muuten mielenkiintoisia karppipatukoita, paljon proteiineja ja vähemmän hiilareita. Varmasti toimivia makeanhimoon! :)

Onko teillä lemppari protskupatukoita? 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Protskua protskua”

 1. moikka
  Oon kanssa ostanut muistaakseni baananin makuisen tms saman merkin protskujauhon mut oli virhe, koostumus oli jotenki huono ja maku myös. Nyt mun lemppari on ihan S-marketistakin saatava jauhe :)
  Edelleen ihmettelen miksi mainostamassasi nettikaupassa patukat ovat paljon kalliimpia kuin ruokakaupassa!? Tykkään prodepatukoista melkeimpä enemmän kuin suklaapatukoista :D

  • Moips!
   Aijaa, testasin äsken ja maistui nannalle, ainakin nyt! :D Treenien jälkeen saattaa olla eri tilanne.
   Kyllähän kaupoissakin suurin osa prodepatukoista on vähintään kahen euron kieppeillä? Ainakin sellaiset, joissa on sitä protskua enemmän. Esim. Fastin Low Carbithan on kolmen euron kiepeillä. Ne monet alle parin euron patukat sisältää ihan hirveästi sokeria.
   Tosin toi patukka, jonka postauksessa mainitsen oli joku 1,60, eli halpa mutta toihan on vaan 90 g. Plus siinä on tota protskuu enemmän, eli ehottomasti paras noista halppiksista mielestäni.

 2. Leaderin Protein Delight ehdottomasti, ja kaikki maut käy vallan mainiosti, suosikki mustikka. Ei varmasti markkinoiden paras ravintosisällöllisesti, mutta maultaan kyllä vallan mainio.

  Lo Carbeja olen maistanut kaikkia makuja. Ihan ok.

 3. Toi on hyvää, sopii hyvin myös erilaisiin leipomisiin kuten protskuletut yms. :) Antaa tosi kivan maun niihin. Ja kun maitoon tekee tuosta ihan perus juomasekoituksen niin on kuin jotain pirtelöä joisi!! <3

  -Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta