Juoksuvermeet!

Mikä tsägä! Yleensä en lue aamuisin Metro- lehteä juuri koskaan julkisissa, vaan tsekkaan uutiset suoraan puhelimestani. Kuitenkin perjantaina jostain kumman syystä sen nappasin käteeni ja huomasin Stadiumin loistavan juoksupuku tarjouksen. Juoksusetti, trikoot + takki 39,90 € . Olen tässä juurikin viime aikoina mietiskellyt, että jonkinlainen juoksusetti olisi hommattava. Olisi sitten mukavampi ”välineurheilla”.
Tarjous tuli siis ihan loistavaan saumaan! Laadusta en sitten tiedä mutta katsotaan mitä tämä puku kestää. Ostin samalla käsivarteen pidikkeet puhelimelleni, ei tarvitse senkään kanssa enää taistella. 

Hyödyntikö joku muu tarjouksen?
Ja nyt aamulenkin kautta duuniin! 
Koitan palailla myöhemmin jos ehdin. 
Ihanat sunnuntait jokaiselle! :)

On my way

7 vastausta artikkeliin “Juoksuvermeet!”

 1. Täällä yksi hyödyntäjä! Mutta tuo tarjous oli Lahden Stadiumissa jo 2kk sitten ja ostin samat socin trikoot ja juoksutakin, mutta pinkkinä :) sama hinta.. varmaan tullut sama tarjous uudestaan. :)

  • Ahaa, voipi olla, että on ollut täälläkin aikaisemminkin jo.
   Mainoksessa oli tosiaan pinkkinä takki, mutta se oli ikävä kyllä loppunut.
   Tuo oranssi on siis laitettu siihen tilalle sitten, mutta passaa tuokin väri. :)

 2. Samanlaisen setin tarvisin itsellekin. Kunoon juoksuasun ja sitten vieä puhelimelle tuollaisen että kulkee näppärästi mukana.

  • Joo, toi puhelinpidike on ihan korvaamaton! Pitää vaan muistaa ensi kerralla laittaa äänettömälle puhelin nettei tule soittoja kesken lenkin. :D
   Oli meinaan hankala saada se puhelin ulos sieltä.

 3. Ostin vähän aikaa sitten SOCin trikoot ja niitä saa olla kokoajan nostelemassa kun ne valuu :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta