Tervetuloa ihana arki!

Vapusta selvitty, huh. Itse suunnittelin rauhallista vappua mutta venyihän se ihan pikkutunneille saakka. Kotipippaloissa tuli piipahdettua ja sitten mentiin porukalla Bankkiin. Vannoin, etten menisi koko kemuihin mutta tottakaihan sitä sinne sitten päädyttiin. Hauskaa oli ennakkoluuloista huolimatta! Onneksi eilen kuitenkin skippasin kaikki Kaivaribileet sun muut ja otin vaan lepoa. 
Tänään olinkin jo aamulla virkkuna salilla, oli muuten aika tyhjää! :D
Nyt alkaa muuten todella tehokas treenikuukausi, promise! 

Mites teidän vaput sujuivat? :)

Ja loppuun Footbalance arvonnan voittaja! 
Yksilöllisesti räätälöidyt pohjalliset lähtevät seuraavalle henkilölle:

Paljon onnea! :)
Laitan sinulle vielä henk.koht meiliä miten toimitaan tästä eteenpäin.
Ps. Äitienpäivä lähenee ja Sokoksen verkkokaupassa on huikeita tarjouksia. 
Esimerkiksi seerumit kasvoille, hiuksille ja vartalolle 15 % alennuksella 2-8.5 välisenä aikana. Ja ale-koodi seerumeihin on: AITIENPAIVAToimitukset koko edun ajan 0 €! Verkkokauppatilauksen voi toki noutaa myös veloituksetta Sokoksista ja Emotioneista. 
Ei muuta kuin mammaa muistamaan! :) Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ!

On my way

10 vastausta artikkeliin “Tervetuloa ihana arki!”

 1. Jutta, suosittelen lämpimästi ottamaan nyt treenaamista tärkeämmäksi tavoitteeksi oikeanlaisen ja ennen kaikkea riittävän ruokavalion. On surullista katsoa, miten ennen niin hehkuva nainen on menettänyt selvästi painoaan eikä tilalle ole tullut lihasta, vaan ”luuta ja nahkaa” -efekti :( Ennen niin jäntevät käsivartesi ovat nykyään kuin löysää spagettia ja rintavarustuskin on selvästi kuihtunut. Nyt ne naiselliset muodot takaisin, ruokavalio kohdilleen niin johan treeni kulkee ja susta tulee entistä upeampi ilmestys! =)
  Haleja, Mimmu

  • Okei, ei ole kyllä ollut tarkoituksenmukaista laihtumista. Ehkä tuo juoksu on sitten kuluttanut?!
   Syön ihan tarpeeksi, joten älä huoli. :) Ihanaa kevättä ja kiitos huolenpidostasi. :)

  • Okeij, treenaan niitä kyllä mutta ehkä tuo viime aikainen suht runsas juokseminen on polttanut sitten sen verran, ettei lihas ole päässyt kasvamaan. Eos.

 2. Moikka, Ihan vaan vinkkinä haluaisin sanoa kun kerta HCR:n lauantaina osallistut. Viimeisellä viikolla ennen juoksua ei kannattaisi treenata ollenkaan, eli lihakset on täysin palautuneet kaikesta ja jaksaa juosta, samoin muista tankkaus pitkin viikkoa, hiilareita ja lisää hiilareita. Lupa mässäillä siis ;). Ihana blogi sulla, taidan kommentoida ihan ensimmäistä kertaa vaikka pitkään olen jo lueskellut merkintöjäsi. Tsemppiä juoksuun :)

  • Juu, teinkin juuri aiheesta postauksen. Ei ole mennyt valmentautuminen ihan nappiin, vappu pilasi aikalailla. Mutta katsotaan, vedän sen vaikka mikä olisi. :) Kiitos, kiva, että pidät! Ihanaa kevättä sinulle. :)

 3. Olisin kans halunnut vapuksi ton saman asun mikä sulla on, mutta kaikki mun koot oli Hennesiltä jo loppuneet, byhyy :/

  Tsemppiä muuten juoksuihin! :)

  • Oh no. :(
   Toi on kyl tosi kiva, haalarit on niin ihania. :)

   Hei kiitos paljon, sitä tarvitaan!

 4. sellaisen positiivisen asian halusin tulla sanomaan, että kommentteihin vastailun perusteella sinusta tulee oikein ystävällinen vaikutelma : )
  toivottavasti juoksu meni hyvin!

  • Voi miten kiva kuulla! :)
   Välillä kyllä vaaditaan, että pystyy olemaan rauhallisesti, kun tulee tosi ärsyttävää kommenttia. :D
   Mutta eikös niin sanota, että jos joku lyö sinua, käännä toinenkin poski. :)
   Juoksu meni hyvin, postaan siitä piakkoin! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta