Lauantai mielessä

Ajatukset alkavat pikkuhiljaa olemaan lauantain juoksussa, eli ensimmäisessä pidemmässä juoksuhaasteessani, Helsinki City Runissa, iiiiks! Vappu sekoitti hieman valmentautumista, sitä vähäistä mitä olen tässä nyt koittanut tehdä. Toivottavasti sää suosisi, eikä sataisi ainakaan vettä- tai sitten lunta. Ruokailujen suhteen olen tänään vetänyt tuplasti hiilareita normaaliin nähden, myös leipäpaketti, pastaa ja karjalanpiirakoita koreilee jääkaapissani. Karjalanpiirakat ovat herkkuani ja ne ovat etenkin maistuneet. Huomenna pitänee vetää pastaa. Olen miettinyt ottavani taskuun energiapatukoita pari ja glukoosi”nappeja”. Pelkään ehkä eniten, että heikotus iskee kesken juoksun. Omat verensokerini, kun tunnetusti heittelevät välillä aika hurjasti. Pukeutuminen myös mietityttää hieman…

Kaipaisin teiltä maratonkonkareilta viimepäivien vinkkejä! 
Mitä kannattaa syödä juoksupäivänä? Ovatko nuo ”matkaeväät” tarpeen?
Ja kuinka kannattaa pukeutua?

Kommentit (14)
  1. Loistavaa, tästä sai paljon vinkkejä, kiitos 🙂

    1. Kiva juttu! =)

  2. Millainen on ollut ruokavaliosi nyt treenatessa, mitä olet syönyt aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi? Ja millaista treeni? Juoksua montako kertaa viikossa, entä salitreeni?
    Terv. Utelias haaveilee samanlaisesta kropasta kun sinulla 😉

    1. Riippuuaika paljon päivästä ja siitä käynkö aamulla salilla vai illalla.
      Mutta kutakuinkin seuraavanlainen:
      Aamiainen: Puuro hillolla/mehukeitolla. Satunnaisesti seuraksi raejuustoa. + kahvi.
      Välipala: Hedelmä
      Lounas: Salaatti, jossa kanaa, lohta tai tofua. Välillä joku keitto. (omppu jälkkäriksi)
      Välipala:Maitorahka funlightilla ja kahvi.
      Kotona iltasella: Munakas raejuustolla, salaattia munakkaalla ja tofulla, hedelmiä, maitorahkaa…
      iltapala vaihtelee aika paljon siis ohjelman mukaan, olenko kotona, töissä jne. Eli en syö kyllä minkään kaavan mukaan joka päivä.

      Treenaan 5-6 kertaa viikossa. Nyt olen juossut vähintään kolmena päivänä viikossa. Lihakset jaan päivien mukaan… jalkapäivä, rinta- ja selkäpäivä, käsipäivä, kahvakuulapäivä, vatsat, välillä bodypumppia ja spinningiä. Tuo on siis normaalia treenaamistani. Nyt pääpaino on ollut juoksussa, arvattavastikin. Näistähän voisin tehdä tarkempaa postausta tässä kevään mittaan. 🙂

    2. Niin ja unohdin, oliiviöljyä salaatteihin ja pähkinöitä syön nykyään aika usein salaatissa tai välipalaksi. Ja vettä vähintään 2 litraa päivässä. Plus vitamiinit! =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *