Iltaa!

Se on perjantai, taas. Eikä tunnu yhtään sille! Mulle ainakin passaa nämä pätkäviikot. :)
Itse viettelen iltaa ihan kotosalla rennosti. Kävin tänään hakemassa juoksunumeroni ja vähän matkaevästä, tosin tuon energiapatukan meinaan kiskasta jo ennen juoksua. Niken juoksusukat tarttuivat myös matkaan.

Olen koko päivän syönyt hiilaripitoisesti ja jotenkin hieman raskaan tuntuinen olo, vatsakin oli kipeä tuossa aikaisemmin. Lounaaksi vedin Cafe Esplanadin uuniperunaa lohen kanssa ja vähän sämpylää. Heti ruoan jälkeen iski ihan törkeä väsymys. Illan mittaan on uponnut sitten enemmän ja vähemmän hiilareita, alias leipää kunnon täyteillä, protskupatukka, vähän mysliä plus pari omppua. Olisihan sitä voinut kehitellä jotain luovempaa mutta en yksinkertaisesti jaksanut. Nyt vatsaa turvottaa… Muistan taas miksi pidän vähähiilarisesta ruokavaliosta. Koitan lipittää loppuillan vettä ja vihreää teetä. Huomenna sitten vielä hiilareita kroppaan. Tämän parempaan hiilaritankkaukseen en pysty! :D

Ilta jatkuu täällä rennosti, naamiot naamalle ja öljyt hiuslatvoille. Ajattelin venytelläkin ihan kunnolla, etenkin lonkankoukistajat ovat hieman juntturassa. Telkkarista tulee Julia Robertsin leffa, ”Kuka sanoo tahdon?”.

Niin ja kiitos tsempeistä!
Tsempit teille muillekin juoksijoille, tehdään parhaamme! :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Iltaa!”

  • On tosi tehokasta kuiville latvoille etenkin.
   Suosittelen kokeilemaan, esimerkiksi Stockka myy. :)
   Kiitos paljon! <3

 1. Leivän joo ymmärrän, mutta broilerifileet ja vähärasvainen juusto hiilarimättöä? Epäilen, että edes karppaajat eivät noita välttelisi… Mutta tsemppiä ja toivottavasti juoksu rullaa keveästi!

  • Noniin, olisiko mun pitänyt vetää jotain pizzaa ja hamppareita?? :D
   Kaikkeen ihmiset tarttuvat, juuston rasvaprosenttiinkin. Eikä tarkotuksena
   ole mätätä niin, että tosiaan se raskas olo syntyisi vaan tankata hyviä hiilareita.
   Muistetaan, että olen kuitenkin nainen, enkä todellakaan mikään 100 kiloinen roisi mies.

 2. Mulla ois kysyyksiä sulle. Olen 12-vuotiaa tyttö ja painan 58 kg. Pituutta mulla on 164. Mä en ymmärrä miks mä oon lihava,koska harrastan tanssia yli10 tuntii viikossa. Haluisin sixpackin mut se on kaukainen unelma :( Ois ihana päästä es joskus kesäkuntoon. En syö roskaruokaa kun 4 kertaa vuodessa. Mun ongelma on se et syön aina ateriaiden välissä.. Oisko sulle neuvoo mulle erilaista ruokavaliota? Oon myös todella nirso syön lihana vaan kanaa.. Mä toivon et vastaat koska tarviin apuu :)

  • Heips, olet vielä kovin nuori ja sun kasvu on vielä vaiheessa. Luulen sen olevan aika pitkälti lapsenpyöreyttä. Syöthän terveellisesti ja tarpeeksi? Voisit vaikka syödä kunnon aterioita ja jättää ne napostelut sikseen. Aineenvaihdunnalle ei tee hyvää jos syö kokoajan jotain, eli vaikka parin tunnin välein. :)

  • ööööö. ton ikäselle ja pituiselle tytölle tuo paino on juuri sopiva! ihannepainossa olet ja vielä hoikasta päästä anonyymi joten ei huolta :) Juttakin voisi vähän miettiä mitä sanoo 12 vuotiaalle tytölle. lapsenpyöreittä? ei todellakaan!

  • Mä en jotenkin huomannut tota pituutta, katsoin nopeasti väärin. Väsymyksen piikkiin.
   Eli no hätä, normi mitoissa on tyttö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta