HCR check!

Noniin, kävin jo äsken maate ja ajattelin meneväni yöunille. En kuitenkaan saanut unta, joten päätin tulla sitten postaamaan teille tästä päivästä! Mahtava kokemus tuo Helsinki City Run, ensimmäinen pidempi juoksumatkani koskaan. Täälläkin olen varmaan sen maininnut, etten ole koskaan siis juossut paljon yli kymmentä kilometriä, lenkkini ennen HCR:ää ovat olleet sellaista 10 km maximissaan. 


Täytyy sanoa, että oikeastaan kaikki meni aika nappiin! Söin tänään vielä tuhdin aamupalan ja lounaan, sekä nappasin energiapatukan juuri ennen juoksua. Taskussani minulla oli glukoositabletteja, joita napsin useamman kerran matkan aikana. Juomapisteiltä join aika vähän, pelkäsin meinaan wc-reissua. 😀 Ei tullut siis hätää ja ei missään vaiheessa kuitenkaan ollut suuri janokaan. Toki tiedän nesteen antavan lisäenergiaa, joten joka pisteeltä kuitenkin Gatoradea vähän nappasin. Juoksu itsessään kulki erinomaisesti, eikä missään vaiheessa tullut oloa, että en jaksa enää. Noin 15 km:n kohdalla tuli ensimmäisen kerran maitohapot jalkoihin, mutta se meni kuitenkin suhteellisen nopeasti ohitse, onneksi. Juoksin koko matkan aika tasaisesti, laskin, että juurikin n.10,1 km/h. Samalla vaihdilla miten olen treenannutkin. Niin ja sää suosi, aurinko paistoi ja t-paidalla mentiin jo noin 5 km:n kohdalla. 🙂


Aikani oli 2,03, johon olen tyytyväinen. Toki näin jälkeenpäin ärsyttää hieman ettei mennyt alle kahden tunnin, kun kerta noin vähästä jäi kiinni. Olisi pitänyt olla kello tai sykemittari (jota en omista) kädessä. En meinaan yhtään tiennyt mitä kello näyttää, seurasin vaan kilometrejä ja keskityin siihen, kuinka juoksu kulkee. Noh, ensi kerralla sitten varttia parempi aika! (Kello kädessä).

Miten teillä muilla meni? Olisi kiva kuulla aikoja ja fiiliksiä!? 🙂

Kommentit (15)
  1. Hyvä suoritus ja oot niin kaunis!! (:

    1. Kiitos ihana! 🙂

  2. Vau, hyvän ajan juoksit! Nyt vaan maratoonia treenaamaan 😉 sulla on kiva blogi, taidanpa jäädä seurailemaan 🙂

    1. Kiitokset. =)
      Joo, se on jo sitten hieman suurempi haaste muttawhy not!
      Kiva kuulla, jää ihmeessä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *