Kirppis sunnuntai

Saatiin vihdoinkin aikaiseksi siskon kanssa mennä piipahtamaan Valtterin kirpparilla. Erika nyt on joka viikonloppuinen kirpparikoluaja mutta itselleni tekee tiukkaa herätä kovin aikaisin näin viikonloppuisin. Kerrankin, kun on vapaapäivä, on ihana nukkua pitkään ja venyttää aamu mahdollisimman pitkäksi. Tänäänkin tosin menimme mestoille vasta puoli kahdeltatoista. Olin ihan varma ettei siellä olisi enää mitään mutta kas, tulipas tehtyä muutama pikkurahan löytö! Niistä kuvia postauksen lopussa. 
Tänään oli muuten eka sukaton ballerinapäivä. :)

Ollaan muuten Sharonin kanssa myymässä Valtterissa 19.5!
Tulkaahan silloin siis ostoksille. :)
Seuraavaksi Suomen peli, jännää!!
On my way

9 vastausta artikkeliin “Kirppis sunnuntai”

 1. Pakko kommentoida, että noin yleensäkin sinusta on tullut aika tyhjäpää-kuva, mutta kun lueskelin muutaman sivun blogiasi, niin yllätyin positiivisesti!
  HCR-postaukset olivat erityisesti mielenkiintoisia, koska itsellänikin on tavoitteena juosta puolimaraton joskus. Ehkä ensi kesänä, jos polvet ovat samaa mieltä :)

  • Jos ihmistä ei tunne, ei kannata vedelläkään johtopäätöksiä. Vaikka eihän blogikaan kerro täysin millainen olen, tämä on kuitenkin pintaraapaisu elämääni.
   Noh, jokatapauksessa kiva jos blogitekstit miellyttävät ja toivottavasti piipahdat jatkossakin. :)
   Tsemppiä HCR-haaveisiisi, teet niistä totta! Pikkuhiljaa treeniä ja voithan vaikka aluksia aloittaa Helsinki Midnight- runilla (10 km), joka juostaan syksyllä. :)

 2. Kiva idea muuten toi kirpparilla käynti, itellänikin se aina kaatuu siihen, että pitäis herätä aikasin. Vois yrittää vaikka ensviikonloppuna tsempata : D Kiva blogi sinulla muutenkin :-)

  http://www.emmanblogi.com

  • Joo, useita vuosia sitten olin ihan kirpparityttö henkeen ja vereen. :D
   Nykyään tulee käytyä harvemmin, harmi sinällään. Tsemppaas ihmeessä ja kiitos, kurkkaanpas sinunkin blogisi! :)

 3. Moi Jutta! :) Noi sun aurinkolasit on mageet, just sopivasti tota ”kissamaisuutta”, oon ettiny vastaavia. Joten, haluaisitko kertoa mistä oot ne ostanut? :D
  Tusen tack!

 4. Sinun siskosi näyttää ihan Nanny McPhee:ltä. :D

  Oot tosi nätti, miten ihmeessä saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja alkaa hoitaa kroppaani yhtä hyvin kuin sinä. :'( Tulee niin saamaton olo blogiasi lukiessa.

  • Hahah, eikä näytä! :D
   Kiitos. Se vaatii pientä työntekoa mutta suosittelen. Kyllä sinäkin siihen pystyt, jokainen meistä pystyy! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta