Gina Tricot Beauty

Gina Tricotilla on ollut jo jonkin aikaa myynnissä ihana Beauty- sarja. Paljon syötäviä värejä kesään! Sarjasta löytyy meikkejä, kynsilakkoja, vartalonhoitotuotteita ja meikkitarvikkeita. Itse olen ehtinyt testaamaan vasta aurinkopuuteria (03 Bronze Tan) ja poskipunaa (03 Peachy). Noista kahdesta onkin muodostunut jo ihan lempparituotteitani. :) Seuraavalla suihkukerralla kokeilen sitten noita kuorintavoiteita. Strawberry champagne kuulostaa aika herkulle! Ja vielä yksi plussa näille tuotteille, meinaan taivaallinen tuoksu. Koko kämppä tuoksuu karkille! :)

Moniko on jo ehtinyt kokeilemaan Ginan Beauty- sarjaa?
Suosikkeja? :)

On my way

10 vastausta artikkeliin “Gina Tricot Beauty”

 1. Oon kans ostanu 3 kynsilakkaa, saman keltaisen kun sulla ja ihanan mintun värisen!
  ja punaista huulipunaa, tuntui ihanan pehmeälle huulilla, hyvä väri ja pysyy pitkään, voin suositella :) mun toisiks uusimmassa postauksessa on just sitä huulipunaa!

  • Joo, oon kuullut vaan positiivista noista! =)
   Eniten oon yllättynyt kuinka hyvin toi aurinkopuuteri esim. pysyy, ei tarvitse lisäillä ollenkaan päivän mittaan. Sitten toi Body Butterikin on tosi rasvaista ja hyvää, ei jää semmoiseksi valkoiseksi iholle… Halvallakin voi siis saada laatua. ;)

 2. Mä olen hankkinut GT:ltä vain 2 luomiväriä, mutta tyytyväinen oon kyllä niihin ollut =) tykkään hirmusti, kun heillä on aika paljon valinnanvaraa sävyissä!

  • Joo, mä tuun ihan varmasti suosimaan kyseistä merkkiä jatkossa! :)
   Ja ihania sävyjähän siellä on.

  • En ole ostanut mutta en myöskään saanut blogin kautta.
   Ihan muuta kautta. :)

 3. Hitto ku olin viikonloppuna Helsingissä enkä sit tietenkää ostanu mitään ja täällä kaukana missä asun nii ei oo Ginaa! Nyt harmittaa :S

 4. Itselläni on aurinkopuuteri,vaaleansininen luomiväri,musta luomiväri,tipsiväri ja huulipuna. Ja pari kynsilakkaa. Aurinkopuuteri on todella positiivinen koska ginta on alhaalla ja laatu yhtähyvää kuin maybelinen. Luomiväreihinkin olen ollut tyytyväinen. Mustalla luomivärillä saa ihanan juhlameikin. Ripsivärikin on ollut kohtalaisen hyvä. Vedenkestävää sen pitäisi olla ,mutta ei se sadetta kestä :( Huulipunan väri mulla on oranssiin taipuva pinkki. Mutta olen siis tyytyväinen :)

 5. Itse tilasin ginasta tuuheuttavan mascaran, enkä ole ollenkaan tyytyväinen. Väri kuivui purkissa jo muutamassa päivässä ja teki ripsistä paakkuiset, en suosittele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta