Something new

Tämä viikko on ollut ihan karsea. Joka päivä olen ollut kotona vasta illalla kymmenen jälkeen ja siinä sitten koittanut tehdä nopeasti edes jotain hyödyllistä, kunnes taas mennyt nukkumaan. Aikamoinen oravanpyörä. Tosin, mielenkiintoisia päiviä ihanien ihmisten seurassa mutta huh, että väsyttää! Tämän päivän kruunasi ihana visiitti hammaslääkärillä. Viisaudenhammas tulehtunut, muutamat reijän alut ja ientulehdusta havaittavissa. How nice! Miten voin olla täysin tietämätön näistä?! :D Nyt minäkin vihaan hammaslääkäreitä. :)
Piristykseksi piipahdin nopeasti ennen iltasalia ”Kauppojen yö:ssä”. Kiersin muutaman kaupat ja löysin parit ihanat kevät/kesäkengät. Olen havitellut juuri tuollaisia hieman pohjaa omaavia arkikenkiä. Ostin nyt sitten molemmat, kun oli suhteellisen halpaa.

Pakotin itseni vielä kahdeksan jälkeen salille huhkimaan. Vedin alkuun kunnon 30 minuutin crossari- treenin intervallityyppisesti ja huh, että hiki virtasi. Mutta sainpas energiaa! Tein todella hyvän rinta/selkä/olkapää- treenin ja vedin vielä vatsatkin kunnon painoilla. Olen niin sitä mieltä, että treenaaminen jos jokin on keino virkistyä täysvaltaisesti. Vai onko joku eri mieltä? ;)
Nyt nukkumaan! 
Huomenna pari blogitilaisuutta iltasella
 ja vapaa viikonloppu edessä, how super! :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Something new”

    • Keltanen on H&M:stä ja lila Lindexistä.
      Diggailen väreistä salivaatteissa tosi paljon. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta