Rundilla

Lähdimme Sharonin kanssa perjantaina pienelle ”rundille”, eli toisinsanoen kiertämään eri tilaisuuksia. Aluksi suuntasimme Kämp Gallerian OnePiecen uuden Helsingin Pop-Up Storen pienimuotoisiin ”Bloggari avajaisiin”. Liikkessä oli mukavan pienehkö porukka bloggaajia, kuohuvaa ja pientä naposteltavaa. Myös OnePiecen perustaja, Thomas (joka on muuten aivan loistava tyyppi!) vietti kanssamme iltaa ihan pikkutunneille saakka. Saimme valita muutamista malleista mieleisemme haalarit, itse päädyin korallin väriseen OnePieceen. Kyseisessä haalarissa on metallinen vetoketju ja haalari on sisältä pehmeää materiaalia. Kooksi otin tällä kertaa xs:n, koska haalarit ovat tunnetusti hieman reilumpaa mallia. Vastaavan haalarin vihreänä voi tilata TÄÄLTÄ.

Päällä minulla oli:
Glitterin sulkahiuspanta, joka on saanut muuten ihan mielettömästi kehuja. :)
Gina Tricotin takaa hieman pidempi läpikuultava toppi.
Nahkahousuja muistuttavat leggingsit/housut, H&M.
Kiilakorolliset nilkkurit, H&M.
Yllä oleva shortsihaalari on myös aivan huikkis! Kesäksi aivan ihana. :)

OnePiecestä suuntasimme sitten Nespresson lanseeraukseen Bläkkiin. Tässä vaiheessa oma kamerani jäikin jo narikkaan mutta onneksi Sharonilla oli kamera myös tuolla mukana. Löytyy ainakin muutama kuva tilaisuudesta. Itse pelkään aina kovasti olla järkkärin kanssa baarissa. Nyt varsinkin, kun tuo baareissa puhelimien, lompakkojen jne. pöllintä alkaa olla jo jonkin sortin epidemia. Ilmeisesti Helsingin baareissa on liikkeellä jokin liiga, joka näitä puhelimia varastelee… ?! Huom. oma puhelimeni on siis visusti tallessa! :)
Nyt lähden juoksemaan tuonne ihanaan säähän, myöhemmin vielä salirääkki.
Niin ja ihanaa äitienpäivää, etenkin omalle rakkaalle äidilleni! <3

On my way

4 vastausta artikkeliin “Rundilla”

  1. Ihana panta on tosiaan! Ja tuosta puhelimien pöllimisestä, oma baarilaukkuni napattiin Tigerista joulukuussa, lopulta sain laukun takaisin mutta puhelinpa juuri puuttui. Vastaavaa on sattunut ihan liian monelle tutullenikin… Super ärsyttävää tollanen!

    • Kiitos! =) Voi eij, just tota meinaan. :/ Pitää pitää aina tiukasti kiinni laukusta ja jättää kaikki turha narikkaan.

    • Heyy, oon tehnyt aiheesta postauksen! Kurkkaappas toukokuun alun postaukset. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta