Liikekannalla

Tänään on ollut ehkä ensimmäinen oikeasti lämmin päivä, tunsi kuinka tuuli oli jo sellainen hieman pehmeämpi ja ballet ilman sukkia eivät olleet laisinkaan mahdottomuus. No onhan jo kohta kesäkuu, eli tämä passaa enemmän kuin hyvin! Päivällä kävin huoltamassa räpsyt ja nyt kokeiltiin D- kaarevuutta. Minulla on ollut siis aina C:tä, joten halusin nyt sitten kokeilla tuota vielä hieman kaarevampaa. (Pituus pysyi kyllä samana.) Katsotaan miten tulee pysymään… Mitä kaarevuutta te suositte?

Illalla oltiin siskon kanssa liikkeellä. Asutaan tosiaan nykyään samassa kaupungissa mutta ollaan keretty näkemään ihan liian vähän. Poikettiin PUMAN Creative Factory bibbaloissa Kluuvissa ja palloiltiin hieman kaupungilla. Vapianoon suunnattiin, kun nälkä yllätti. Salaattia ja Pizzaa. Arvatkaapas kumman minä vedin…

Huomenna onkin ihanasti vapaapäivä. 
Itse tulen viettämään sen urheillen ja leväten.
Huomiseen! :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Liikekannalla”

  1. Harrastatko paljon ”hikiliikuntaa”? :D Mietin vaan että uskallanko hankkia tollaiset ripset, ku tulee se 6-kertaa viikossa liikuttua niin että hikiroiskuu :D kannattaako mun laittaa niitä, lähteekö ne heti pois?

    • Harrastan, hikoilen 5-6 päivänä viikossa. Eli ei ripsistä ole urheilussa mitään haittaa, ennemminkin hyötyä, kun ripsarit eivät ole poskilla. Eli tuo liima kestää kyllä veden, hien jne.
      Paitsi sen jälkeen, kun ripset on laitettu pitää olla 24 h kastelematta niitä, joten silloin ei kannata hikoilla mitenkään ylenpalttisesti. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta