Treenin boostaajat

Olen viime aikoina lukenut muutamistakin eri blogeista treenien ”boostaajista”, eli toisinsanoen treenitehojen lisääjistä. En ole vielä kuitenkaan uskaltautunut tilaamaan, koska luin muutamistakin eri keskustelupalstoista kuinka niihin voi pahimmassa tapauksessa jäädä koukkuun, eikä treenaaminen enää suju samalla tavalla ilman ”lisäpoweria”. Ehkä turhaa pelkoa ja varovaisuutta? Kiinnostaa kuitenkin tuotteet siinä määrin, että… Kaipaisin teiltä moisia tuotteita käyttäviltä hieman vinkkejä miten teidän treeninne ovat parantuneet lisäenergian myötä? Onko huomattavia hyötyjä havaittavissa?


Esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalossa on tarjolla treenien tehostajia. Kuten Leaderin Beta-Alanine, jonka luvataan parantavan lihaskestävyyttä ja puskuroivan maitohappojen muodostumista. Mielenkiintoista mielestäni…
Ja mites tämä tuote??

Kokemuksia, kokemuksia?! 🙂
Kommentit (14)
  1. Olen myös käyttänyt parin vuoden ajan myös tuota Jack3d:tä ja sen lisäksi myös SAN Fierce merkkistä laturia ennen treeniä. Molemmat toimii hyvin eikä kummastakaan ole tullut sivuvaikutuksia. Kumpikaan ei ole aiheuttanut riippuvuuttakaan koska voin hyvin mennä treenaamaan ilmankin. Se pieni lisäpotku jää silloin vain treenistä uupumaan. Laturien kohdalla se pieni kutina kuuluu asiaan ja menee nopeasti ohi ja muut sivuvaikutukset onkin sitten vaan lisävirtaa antavia ja sehän noiden tarkoitus onkin.:) Kannattaa itse kokeilla ja tehdä tuomio vasta sitten.:) Treeni-iloa kesään!:)

    -V-

  2. Käytin Crack:ia. Oli hyvää ja hiki lensi. Kokeilin myös paria muuta, mutta maistuivat liian kauhealle!

    Tommi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *