Treenin boostaajat

Olen viime aikoina lukenut muutamistakin eri blogeista treenien ”boostaajista”, eli toisinsanoen treenitehojen lisääjistä. En ole vielä kuitenkaan uskaltautunut tilaamaan, koska luin muutamistakin eri keskustelupalstoista kuinka niihin voi pahimmassa tapauksessa jäädä koukkuun, eikä treenaaminen enää suju samalla tavalla ilman ”lisäpoweria”. Ehkä turhaa pelkoa ja varovaisuutta? Kiinnostaa kuitenkin tuotteet siinä määrin, että… Kaipaisin teiltä moisia tuotteita käyttäviltä hieman vinkkejä miten teidän treeninne ovat parantuneet lisäenergian myötä? Onko huomattavia hyötyjä havaittavissa?


Esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalossa on tarjolla treenien tehostajia. Kuten Leaderin Beta-Alanine, jonka luvataan parantavan lihaskestävyyttä ja puskuroivan maitohappojen muodostumista. Mielenkiintoista mielestäni…
Ja mites tämä tuote??

Kokemuksia, kokemuksia?! :)
On my way

14 vastausta artikkeliin “Treenin boostaajat”

 1. Mulla on parista tuotteesta kokemusta (toinen toi jacked), nii piristää ne jonkin verran, mutta sivuvaikutusten takia en tykkää :( käsien tärinä, yliaktiivisuus, päänsärky, sydän hakkaa..

 2. Joo jack3d on kuulemma aika jytyä tavaraa. Leaderiltä olen koittanut Rooster Boosteria, mutta ei ollut mitään huomattavaa vaikutusta (ainakaan mulla). Parhaaksi latariksi olen kokenut creatine pyruvaten. 45min ennen treeniä ja kyllä luistaa!! :) Lisäksi toimii erinomaisena rasvanpolttaja.. Eikä kerää nestettä!

  -Milla

 3. Kannattaa etsiä tietoa paljon tollasista.. Muistaakseni jack3d on kielletty jo ruotissa koska siinä on haitallisia aineita. (koitin sitä muuten kerran, eikä toiminut minulla ollenkaan. Oletan ettei siksi, että olen kahvin juoja. Kaverillani toimi ja hän ei juo kahvia.)

  • Niin, no siksi lähinnä postasinkin aiheesta jos jengi sattuu tietämään tuotteesta enemmän.
   Okei, itse juon myös kahvia, mutta olen aika herkkä kaikelle. Voi olla, että saisin vähintään rytmihäiriöt tuosta.

 4. Ite otan lähes aina ennen treeniä BCAA-tabletin ja toisen treenin jälkeen. Toimii musta tosi hyvin enkä ole huomannut sivuvaikutuksia (paitsi jos ei sitten pääsekkään treenaamaan jostain syystä, silloin hirvee yliaktiivisuus). Kofeiinitabletin otan joskus ennen treeniä jos laiskottaa. Kreatiiniakin suosittelen, en juuri nyt ole krea-kuurilla mutta sen avulla tulee tosi kiva pumppi, enemmän räjähtävyyttä ja jaksaa paremmin. Suosittelen ainakin kokeilemaan tuota BCAA:ta.

  • Ahaa. Itse käytin myös koffutabletteja jossain vaiheessa. Pitäisikin taas ostaa.
   Okei, pistetääs kosvan taakse. :) Kiitos vinkistä!

 5. Amerikasa kaksi sotilasta oli ottanut kyseista tavaraa ja kuollut. Liika sydammen toiminta. Jenkeissa ja monissa muissa maissa Jack3d on kielletty. Ite kokeilin kerran ja sivuvaikutuksina kehon kutina ja levottomuus.

  -Satu

  • Kamalaa… Kiitos, kun kerroit. Taidan jättää ostamatta! Jännä, että sitä sitten täällä Suomessa vielä myydään…

 6. Käytin joskus erilaisia boostaajia ja niistä tosiaan tulee sydämentykytystä, levottomuutta, huonoa oloa ja kaikkea muuta kamalaa :/ Eli myöskään suosittele.

  • Joo, nyt tullut niin paljon negaa etten kyllä lähde tuollaiselle linjalle. Oma terveys ja hyvinvointi on pääasia. Ihmiset keksivät aika paljon kaikkea ns. turhaa, joilla sitten ihmisiä ”huijaillaan” jopa terveyden kustannuksella. Pidättäydyn siis kahvissa. :)

 7. Käytin Crack:ia. Oli hyvää ja hiki lensi. Kokeilin myös paria muuta, mutta maistuivat liian kauhealle!

  Tommi

 8. Olen myös käyttänyt parin vuoden ajan myös tuota Jack3d:tä ja sen lisäksi myös SAN Fierce merkkistä laturia ennen treeniä. Molemmat toimii hyvin eikä kummastakaan ole tullut sivuvaikutuksia. Kumpikaan ei ole aiheuttanut riippuvuuttakaan koska voin hyvin mennä treenaamaan ilmankin. Se pieni lisäpotku jää silloin vain treenistä uupumaan. Laturien kohdalla se pieni kutina kuuluu asiaan ja menee nopeasti ohi ja muut sivuvaikutukset onkin sitten vaan lisävirtaa antavia ja sehän noiden tarkoitus onkin.:) Kannattaa itse kokeilla ja tehdä tuomio vasta sitten.:) Treeni-iloa kesään!:)

  -V-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta