Kesä ja rusketus

Olen niin kateellinen teille, jotka olette näinä parinä päivänä päässeet nauttimaan kunnolla auringosta ja sen hyötyvaikutuksista. Itselläni vielä parin viikon ajan toimistoajat, joten parhaat arskatunnit menevät tsiut tsaut sivusuun. Kävin pari päivää sitten solariumissa pitkästä aikaa. Olen pitänyt koko puuhasta taukoa juurikin noiden uusien hyvien itseruskettavien ja ehkä jopa oman terveytenikin vuoksi. Jossain vaiheessa kävin pari kertaa kuussa, nykyään pidän sitä todellakin ihan liian tiheänä tahtina. Nyt ajattelin kuitenkin käydä muutamat kerrat ennen juhlia ja sitten taas breikki. Paras solarium on ehdottomasti Helsingissä Mannerheimintiellä. Itsepalvelusolkku, joka suhteellisen siistikin. http://www.sunin20.fi/. 

Onneksi minulla on kuitenkin nämä maailman parhaat ruskettajat himassa, kaiken varalta! Nuo moussemaiset ruskettajat ovat ihan loistavia kyllä, en voi koskaan hehkuttaa niitä liikaa. :) Levitys simppeliä, väriä tulee samantien ilman laikkuja ja kuivuu muutamissa minuuteissa. Jos kiinnostaa, niin esimerkiksi tuota ST.MORIZia saa Theboksen verkkokaupasta. ( Linkki vie suoraan tuotteeseen…)

Itse olen miettinyt myös näitä Vivisanten Aurinkokapseleita. Runsaasti karoteenia ja siten rusketusta edistävä vaikutus. Niiden syönti tulee tosin aloittaa oikeastaan nyt- tai ainakin mahdollisimman pian. Onneksi minua on kuitenkin siunattu sellaisella ihon pigmentillä, että ruskettuminen on aika nopeaa. Tosin, eniten pigmenttiä löytyy jaloista ja vatsasta, ne ovat aina ensimmäisenä tummat. Kaikki muu tuleekin sitten hieman jäljessä. :D


Yksi kesä tutullani oli käytössä Melvitan Porkkanaöljy, se sisältää A-vitamiinia ja auttaa säilyttämään rusketuksen iholla pidempään. Hän kehui tuotetta valtavasti ja siksi ajattelin itsekin tilata sitä ikäänkuin aftersuniksi. Äh, kaikkea ihanaa se kesä tuo tullessaan! Tässä ollaan kohta perikadossa jos kaikkea aletaan tilailemaan. ;)

Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä auringonottoon tai tuotteisiin liittyen? 
Saapi kertoa. :)

On my way

15 vastausta artikkeliin “Kesä ja rusketus”

 1. Itsekkin käyn solkussa joka toinen viikko,ja mun läheiset kauhistelee sitä. Oon miettiny itseruskettavia mutta kyllä solkku kaiken rusketuksen voittaa :) Mun poikaystävän täti sai syövän pari vuotta sitten solkusta mut selvis siitä..

  • Joo, kauhistelen minäkin(…kuten kauhistelen omaakin aikaisempaa solkkuamista.) Ole varovainen…
   Ja oikeasti, osta edes kokeeksi mousseja, yllätyt positiivisesti. :)

 2. No ei todellakaan ole! Jutta, oot kyllä tosi näpsännäköinen tossa kuvassa. Ja vielä näpsempi IRL, taisin nähdä sut tänään Alexiumissa. :) En viittinyt sanoa mitään, stalkkeriuden välttämiseksi.:D Tosin näin sut kyl vaan vilaukselta. :)

  • Näytän tossa kieltämättä hieman valaalta. :D Mutta tack tack sinulle tsemppauksesta. ;)
   Ou, tuu es kerralla moikkaamaan.
   Ei blogien seuraaminen oo stalkkausta, itse en ota sitä ainakaan niin. :)

 3. Kirjotin ton ekan kommentin. Tänään kävin ostamassa ennen töitä lumenen itseruskettavan. Jospa pääsisi kokelemaan jo illalla. Oon päättänyt että käyn solkussa VAIN talvi/syksy aikana :)

  • Noniin, hienoa. ;) Tosin, Lumenen ruskettavat ei ole välttämättä parhaita. Itse ainakin joskus kokeilin jotain ja ei ollut hyvää. Joten älä säikähdä, noi mun lempparit ovat ainakin OIKEASTI hyviä.
   Mutta mikä toimii minulle, ei toimi välttämättä sinulle. :)

 4. Siis näytät omasta mielestäsi kuvassa valaalta? No huh huh. Vaikka ei sen kummemmin saisi verrata itseä muihin, niin mun koko vastaa sitten kyllä tohon kuvaan verrattuna vähintään sotanorsua. :(

  • Hahah, en mä tiedä. Se oli lähinnä sellaista itseironiaa, kun joku heitti tuossa aikaisemmin, että laihaläski. Ainakin lihakseton tuossa olen. :)
   Mutta juu, valas tai norsu, aina voi muuttaa kroppaansa sen liikunnan avulla. :)

 5. Huomaa miten treeni on vaikuttanut kehoosi. Tuossa kuvassa jalkasi ovat ohuemmat mutta nykyisin ne ovat ihanan muodokkaat!

  • Kiitos. :) Omasta mielestäni niissä on vielä paljon muokattavaa. Kiinteytystä, kiinteytystä.

 6. Oon ekan kommentin kirjottaja. Käväisin tänään katselemassa myös Seppälän itseruskettavia ja ostin St. Moriz merkkisen itseruskettavan. Kokeilin Lumenen itseruskettavaa eilisillalla ja yllätyin positiivisesti,koska en ole käynyt solkussa n. kuukauteen. Nyt alkaa tuntua paljon paremmalta vaihtoehdolta käyttää itseruskettavaa kuin käydä solkussa. Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta