Keskiviikko

Tänään oli oikeastaan ainut päivä, kun tiesin ehtiväni piipahtamaan kaupoilla ennen siskon juhlia. Inhoan shoppailua silloin, kun pitää oikeasti pakolla löytää jokin tietty vaate, argh. Vähän sellainen fiilis oli tänään Zarassa, kun etsin kuumeisesti mekkoa. Olihan siellä vaikka mitä mutta jotenkin ei täysin sellaista taas kuin haluaisin. Päädyin sitten jokatapauksessa ostamaan tämän valkoisen hieman intiaanihenkisen mekon. Se istui erittäin kivasti, oli tyyliseni ja ehdottomasti ihana mekko, jolle löytyy käyttöä jatkossakin.  Tällä mennään nyt toistaiseksi, ellei sitten vastaan kävele joku muu parempi vaihtoehto.

Ja mitä ihmettä, löysin jo toiset farkut Zarasta. Istuivat kuin nakutetut.
On muuten ollut tosi nesteetön olo nyt tässä pari päivää. En keksi asialle mitään muuta syytä kuin nämä Leaderin tuotteet, jotka sain kokeiluun. Normaalisti olen kuitenkin syönyt ja liikkunut. Joten, toistaiseksi en voi kuin suositella! :) Tuotteita löydät TÄÄLTÄ!

Tänään oli Power, alias bodypump päivä pitkästä aikaa. Vedin kunnon treenit aika tujuilla painoilla. Loppuvaiheessa koko kroppa jo tärisi, tämä on siis tila johon nykyään treeneissäni pyrin. Pitää tuntua, että on treenannut! Loppuun kävin vielä hieman rauhottamassa treeniä kuntopyörän päällä ja poljin noin 20 min. Treenien jälkeisenä palkkarina toimi käytössäni oleva Leaderin mansikan makuinen Heraproteiinijauhe. Ollut muuten tuokin ihan loistava tuote, ei ole enää tarvinnut potea pahaa oloa treenien jälkeen. Lisäksi käytän jauhetta vaikka missä; aamupuurossa, maitorahkassa, aamupalapannareissa jne. Toimiva tuote eikä mansikan maku ole alkanut äklöttämään. :) 

Nyt lepoa! Ihanat illan jatkot. :)
On my way

32 vastausta artikkeliin “Keskiviikko”

 1. Käyn ite kans bp ja kiinnostaa tietää että paljonko sä laitat painoja suunnilleen esimerkiks kyykyissä tai selkäkohdassa jne? Ite oon fiilistelly tosi paljon pumpista! Ja super magee mekko!

  • Mun painot menee about seuraavasti:
   Kyykyt 17,5-20 kg
   Yhden jalan kyykyt 17,5 kg
   Hauis 9 kg
   Rinta 12 kg
   ojentajat 7 kg
   Mavet 17,5-20kg

   Olikohan tuossa kaikki…

 2. Itse yritän käydä kerran viikossa powerissa. Ongelmana on se, että se ei ole mun mielestä mitään verrattuna Body Pumpiin. Onneksi mulla on urheiluhalleille (kesä)superkortti, joten voin käydä ”oikeassa” pumpissakin.

  Kunnon painot ne olla pitääkin! :) Monesti näkee ihmisiä heilumassa tosi pienillä painoilla vaikka selkeästi voisiva latoa tankoon enemmänkin. Vammat on tietty asia erikseen, jos siis ei kroppa kestä suurta kuormaa.

  • Okej, mulla ei ole kokemusta kuin Elixian pumpeista. :)
   Jees, itse teen tosiaan sellaisilla painoilla, että ovat kyllä ras-kaat.
   Kyykyissä jalat jaksaisi enemmän mutta selkä/hartiat eivät kestä. Tuo 20 kg on jo niin ja näin.

 3. Aika pikkuset noi sun lihakset näyttää olevan vaikka niin ”kovaa” reenaatkin.

  • Noh, lihaksia en ole treenannut vasta kuin muutaman kuukauden hieman ”kovemmin”. Ennen jumpat oli aika aerobispainotteisia.

 4. Toi mekko on ihanan boheemi♥ :) Mullakin on noi farkut ja ihmettelin itsekkin miten hyvin ne istuu. Yleensä Zaran farkut on joko liian isot lantiolta tai liian kapeat pohkeista :)

  • Kiitos, tykkään myös. :) Joo, ihan super hyvät farkut ovat nuokin. Yllättävää. Zarasta tulee nyt kyllä mun uus farkkushoppi! =)

 5. Oot kyllä aivan uskomattoman kaunis, mä olen niiiiiiiiin kateellinen sun kaltaiselle himoliikkujalle jolla se myös kropassa ja olemuksessa näkyy. Kunpa itsekin pääsisin tästä sohvaperunana olemisesta ja kuntoon! Epätoivo iskee tätä blogiasi lukiessa. :D

  • Kiitos. :) Älä ole turhaan kateellinen, jokaisella on mahdollisuus olla se ”himoliikkuja”! :)
   Lähde liikkeelle sieltä sohvalta niin huomaat, kuinka liikunta koukuttaa. Liikunnan ilon löytäminen saattaa joillakin viedä hieman aikaa, mutta kun sen löytää eipä sitä pysty lopettamaankaan.
   Tsemppiä! =)

 6. miksi et pidä sinisiä silmiäsi nykyisin enään ollenkaan?aaaaina nuo vihreät linssit hohtaa

  • Minulla on hieman huono kaukonäkö, joten tarvitsen piilolinssiy/lasit. Innostuin värillisistä linsseistä viime kesänä, kun löysin kivan sävyn. Olenkin niitä sitten käyttänyt, kun kerta piilareita tarvitsen jokatapauksessa. Ja oma silmieni väri on sinivihreä, ei mitenkään kovin kaukana linssien väristä…

 7. Heh mulla on noi samat farkut mutta tumman sinisenä, sekä noi molemmat urheilutopit jotka sulla tokavikassa kuvassa :D Sama maku selkeesti.

 8. Miten voit suositella tuotteita, jotka kuivattavat kehoa? Se ei missään tapauksessa ole kyseisten tuotteiden tarkoitus ja, mikäli niin käy, tulee niiden käyttö lopettaa! Käsittämätöntä.

 9. Mitä merkin piilolinssejä käytät niin makeet nuo sun vihertävät linssit? itellä on vuosi piilarit sellaset tummanruskeet, oon vaan vähä laiska käyttää niitä :D

  • Mulla on miinusta näössä, joten tarviin joko piilarit tai lasit, huvikseni en siis koskaan käyttäisi.
   Nuo ovat instrun linssejä, Freshlook merkki ja värinä hazelnut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta