Tauon jälkeen…

Heti alkuunsa ihan hirveän suuret pahottelut postaustauosta. Olen ollut niin kiireinen viime päivät ettei yksinkertaisesti ole ollut sellaista väliä, jolloin olisin ehtinyt postaamaan. Kun jää yksi päivä välistä, jää helpommin toinenkin. Hassua tosin on, että koen todella huonoa omaatuntoa jos en ole postannut päivään. :D Bloggaamisesta on tullut itselleni hyvin tärkeä harrastus ja osa elämää. Olisi varmaan aika hassua lopettaa kirjoittaminen kokonaan… 


Eilen vietettiin ihanan aurinkoinen sunnuntai kierrellen koko päivä ympäri stadia. Käytiin moikkailemassa kavereita ja mm. Maailma kylässä festareilla Kaisaniemessä. En ole aikaisemmin käynyt kyseisillä festareilla mutta täytyy sanoa, etteivät olleet oikein oma paikkani. Jengiä kuin pipoa ja juuri sellaista sakkia joukossa, että sai pitää laukusta kaksin käsin kiinni. Ehkä enemmänkin sellaiset ”hippikansan” omat kemut.
Kuvamateriaalia kuitenkin kertyi päivän aikana ihan mukavasti, liki 300 kuvaa. Tulen siis julkaisemaan niitä täällä varmasti seuraavat kaksi kuukautta. :)


Treenit ovat jääneet aika minimiin viime päivinä. En ole koskaan aikaisemmin kärsinyt minkään sortin kevätallergioista mutta nyt olen saanut kunnon paukkuyskän ja kurkkua kutisee ihan kunnolla. Hittolainen. Tänä vuonna nuo allergiat ovat ilmeisesti vaivanneet tavallista useampia. Allergialääkkeet on nyt tosin hankittu, joten katsotaan lähtevätkö ne tehoamaan. Ainakin mukava väsymys tuosta yskänlääkkeestä kokoajan päällä. :/

Palataan ”huomenna” paremmalla ajalla, nyt kutsuu Unimatti!
Nights! :)

On my way

5 vastausta artikkeliin “Tauon jälkeen…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta