Valoa

Rakastan kuulasta ja hohtavaa ihoa. Mattapuuterit ovat lentäneet omasta meikkipussistani jo ajat sitten huisin nevadaan ja valovoiteet, sekä valopuuterit ovat tulleet tilalle. Minulla on ollut käytössä Make Up Storen Wonder Powder, sävy Kalahari. Halusin kuitenkin ostaa kokeeksi myös MACin vastaavan valopuuterin, Xenian suosituksesta. Nyt sitä viikon käyttäneenä voin sanoa, että tuote on osoittautunut aivan erinomaiseksi! Se on ehkä vielä hieman valonhohtoisempi kuin Makerin vastaava, pidän. Omalle iholleni passasi parhaiten hieman tummempi sävy. 

Tämä kuva havainnollistaa aika hyvin miltä iho, jolla on hohtava meikkipohja näyttää. Kuvassa on käytetty Make Up Storen hohtopuuteria. Ja pohjameikissä normaalia meikkivoidetta yhdistettynä Lumenen hohtovoiteeseen. Itse ainakin pidän lopputuloksesta.  :)

Onko muita hohtavan ihon ystäviä? Jotain lemppari ”hohtotuotteita”?! :)
On my way

20 vastausta artikkeliin “Valoa”

 1. Vautsi, jos tolla tulee noin hieno hehku niin pitää harkita hankkimista omaankin meikkipussiin! :)

  ps. olin aika jäätyny kun nähtiin sut lauantaina :D nauratti jälkeenpäin kun olin ihan näin o__O ja hiljaa :D

  • Joo, suosittelen! Itse en voisi enää elää ilman noita hohtotuotteita. :)
   Heheh, ei se mitään. :D Tuli mullekin aika yllätyksenä törmätä teihin, ja kun tavallaan ei tunneta mut tavallaan on olo et tuntee. :)

 2. Aika mahtavalta kyllä näyttää :P Pitäisi itsekin opetella käyttämään vähän enemmän erilaisia hohtotuotteita :)

 3. Mä oon kauan kaipaillut tollaista tuotetta, saako noita ostettua netissä? Asun tyyliin keskellä ei mitään joten täällä ei tuollaisia tuotteita myydä :–D

  • Hmm. En ole itseasiassa varma ollenkaan… ehkä Stockkan tai Sokoksen verkkokaupoista. Kannattaa kurkkia sieltä. =)

 4. Tykkään tosi paljon käyttää itsekkin hohtopuuteria. Mulla on käytössä The Body Shopin hohtopuuteri ja suosittelen sitä kaikille :) Ja hintaa sillä on 19.50e. Sillä saa aikaan täydellisen hohdon ja samalla se tuntuu kavoilla todella kevyeltä :) Suosittelen!

 5. Näyttää kyllä hyvältä!
  Toisaalta sulla kyllä taitaa olla hyvä iho muutenkin, ettei hirveästi mitään tartte peitellä? :)

  • Kiitti! Joo no suhteellisen hyvä on aina ollut, harvemmin finnejäkin. Nyt tosin olen alkanut pelkäämään ryppyjä, kun ensimmäisen sellaisen olen otsaan saanut. :)

 6. Mitä Lumenen hohtovoidetta käytät? Ja suditko hohtopuuteria kasvoille kauttaaltaan?

 7. Olen lyhyen kokemuksen perusteella pitänyt Gina Tricotin puuterista. Itselläni on käytössä sävy nimeltään Ivory, joka on kyllä hyvin vaalea. Ainakin tuo kyseinen sävy on hieman hohdepuuterimainen ja antaa ihan mukavasti hehkua, etenkin hintaansa nähden (kuusi euroa). Eipähän rokota lompakkoa kauheasti vaikkei pitäisikään :) Tuli vaan mieleen, kun mainitsit Ginan poskipunan.

 8. Mun kasvoihin ei jotenkin sovi hohto tai valo.Näytän tyyliin maaoravalta(:D) koska mulla on niin isot posket :) Mutta sulla se näyttää upeelta!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta