Pikamoi ja aleköödi

Holla! Woohoo, mulla on nyt sitten koulu plakkarissa ja harjottelukin loppui. Ja mikä parasta nyt on viiden päivän loma eessä. :) Vieteltiin eilen meikäläisen läksiäisiä hyvällä porukalla ensiksi Mummiksessa, eli Mummotunnelissa ( ihan kaamee paikka muuten… :D) ja sitten jatkettiin vielä Namuunkin. Oli ihan liian hauskaa! Niin harmi lopettaa työpaikassa,  jossa on niinkin hyvä tiimihenki kuin Polhemilla on. Upeita naisia talo täynnä! :)

Tänään matkasin pienessä migreenissä junalla tänne Pohjanmaan suuntaan. Itseltäni jäi siis väliin valmistujaistilaisuus koulullamme mutta pääasia, että koulu on nyt suoritettu kunnialla loppuun saakka ja voikin taas suunnata katseen kohti tulevaa ja uusia tuulia. Todella hyvällä fiiliksellä mennään eteenpäin. Huomenna ja sunnuntaina juhlitaankin sitten ylioppinutta siskoani. :) Viikonloppu tulee olemaan siis hyvin kiireinen, enkä ole varma ehdinkö postailemaan. Toivon mukaan juu!

Toinen ”ilmoitusluontoinen” asia oli oikeastaan Spartoon alekoodi. Teillä lukijoillani on nyt mahdollisuus tilailla Spartoon verkkokaupasta 10 % alennuksella (yli 80 euron ostoksista.) Alekoodi on ONMYWAY10 ja se on voimassa useamman kuukauden, eli 1.8.2012 saakka!

Itseäni houkuttaisi esimerkiksi nämä Converset. Punaiset tai valkoiset olisivat kivat.

Mutta nyt lähden ajelemaan Härmästä kohti Himankaa.
Palataan toivon mukaan huomenissa!
Ihanaa valmistujaisviikonloppua kaikille ja onnea teille jokaiselle, jotka olette saaneet koulunne päätökseen! :)

PS. Täytän huomenna 25. Glubs. :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Pikamoi ja aleköödi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta