Vuosi lisää

Tänään on tosiaan tullut jälleen yksi vuosi lisää mittariin. Mmm, hassuahan se on kuinka aika menee vauhdilla. Kun täytin 23 havahduin ensimmäisen kerran ns. ikäkriisiin, tämä 25 rajapyykki on mennyt suhteellisen kivuttomasti. Onneksi olen kuullut, että 30 on uusi 20. ;) Synttäreiden kunniaksi muutama kuutisen vuotta vanha kuva, jotka löysin äidin koneelta. 

Sellaista. Ihanaa lauantai- iltaa kaikille. :)
On my way

18 vastausta artikkeliin “Vuosi lisää”

 1. Onnea sinulle Jutta! 25-vuotias on vielä nuori. Sinulla on toivottavasti paljon enemmän edessä kuin takana (: ”Olet todella kaunis elät vain yhden kerran. Olet todella viisas elät vain hetken verran<3” Suuret Onnittelut Jutalle!! (;

  • Kiitos! Tuo on kyllä osuva biisi. Elämme vain yhden kerran, joten nauttikaamme! =)

 2. Hyvää synttäriä! Olet todellakin vielä hyvin nuori. :)

  p.s 25-vuotta on paras ikä kaikista, ei liian nuori, muttei tod. liian vanhakaan. Siksi olenkin forever 25. ;D

  • Kiitos paljon! =)
   Niin. Totta, aika osuvasti sanottu. Olen ikäänkuin puolivälissä, elämä eessä! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta