Alpron uutuudet

Olen täällä jo muutamaan otteeseen puhunutkin soija/tofutuote innostuksestani. Alpron tuotteista on tullut osa lähes päivittäistä ruokavaliotani. Tofu salaatissa ja soijajogurtti välipalana, niin loistavia vaihtoehtoja esim. maitotuotteille! Sain kokeiltavaksi Alpron soijatuotteiden rinnalle tulleita uutuuksia; Mantelijuomaa ja Hasselpähkinäjuomaa. Nämä uutuusjuomat eivät kuitenkaan sisällä ollenkaan soijaa. Mantelijuoma on valmistettu paahdetuista Välimeren manteleista ja on ihanaa kahvissa, sekä myslissä. Hasselpähkinäjuomat sopivat hyvin välipalajuomiksi. Nams! Suosittelen kokeilemaan. 🙂

Onko moni jo kokeillut näitä tuotteita? Mitäs pidätte? 🙂

Kommentit (7)
  1. Itse olen ihan koukussa alpron mantelijuomaan. Itse en juo maitoa tai muutenkin syön harvoin maitoperäisiä tuotteita, joten tuo on mahtava keksintö mm. kahvin ja hedelmien kanssa nautittuna. Ainakin Stockmann ja isommat K-marketit myyvät kyseistä tuotetta, mutta vaan litran pakkauksissa. Sattuuko kukaan tietämään myydäänkö tuotetta ns. trippimuodossa, ja jos myydään niin missä? Pystyisi ottamaan evääksi mukaan.

  2. Itsekkin tykkään juoda Alpron tuotteita esim. Välipalaksi koska niistä ei tule ns. Raskas olo vaan olo pysyy kepeänä ja masu täyttyy 😉 Siskontytölläni on maitoallergia(mun sisko ja sen lapsi asuu meillä) ja usein sen takia meillä on Alpron tuotteita reippaasti.

    1. Joo, pojot Alproille! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *