Elämäsi suloisin

…virhe! Mitä pidätte Heli Kajosta? Itse olen ihan rakastunut hänen musiikkiinsa. Eilenkin meni levyllinen putkeen, enkä kyllästy sitten millään. :) 
Ihanaa, että tulee uusia suomalaisia lahjakkuuksia esille. Alla oleva biisi on ihan lempparini.

Niin ja joku lukijani oli ihan oikeassa tämän köhäni kanssa. Kävin lääkärissä ja sain jonkun inhalaatiolääkkeen pariksi viikoksi ja pari päivää lepoa. Kuulemma virusperäinen pitkittynyt keuhkoputkentulehdus tällä kertaa. Liikuntakielto toistaiseksi, kävely sallittua. Hienoa!
Piristykseksi kävin ostamassa tänään uudet silmälasit. Aurinkolasitkin sain valita kaupan päälle. Näistä lisää myöhemmin. :)
Päiväunille–>
On my way

11 vastausta artikkeliin “Elämäsi suloisin”

 1. Oij, oon kuunnellu Heli Kajon uutta levyä kans eilen ja tänään muutaman kerran ympäri, aika hauska! ja etenkin toi sun mainitsema biisi saa jotenkin iloiselle mielelle :)

 2. Heli Kajon levyä on tultu kuunneltua reippaasti :) Hänellä on suloinen ja miellyttävä ääni. Ois kiva nähdä sut silmälaseissa :) Miks et oo aikasemmin kertonu et tarviit silmälasit?

 3. tykkään sanotuksista erityisesti! :) en voi ku ihastella jälleen kerran sun meikkejä, sulta ois kivaa saada enemmän meikkauspostauksia.

 4. Heli saa aikaan kunnon myötähäpeän. Laulajana ei todellakaan mikään lahjakkuus, todella rasittavan kuuloista vinkumista ja kaikki kerrat kun oon jotain livepätkää joutunut kuulemaan, laulaa epävireisesti. Myös sanoitukset on jotain ihan kaameeta, suomeksi sanoittaminen on todella vaikeeta, suomenkieli kun ei ole mikään kaunis. Pitäisi oikeesti olla runoilija, että pystyy suomeksi hyviä sanoituksia saamaan aikaiseksi. Ja no, eipä tyttönen kyllä muutenkaan miltään järjen jättiläiseltä vaikuta. Olen puhunut! :)

 5. Surullista, että henkilö joka ei ollenkaan osaa laulaa, on päässyt levyttämään :/

  • Hmm. Artisti on kuitenkin kokonaisuus vaikka laulutaito on toki se tärkein.
   Noh, minä tykkään hänen biiseistään enkä koe äänenkään ärsyttävän omaa korvaani.
   Hänen biisinsä ovat jotenkin niin aitoja ja maanläheisiä.

 6. ”Surullista, että henkilö joka ei ollenkaan osaa laulaa, on päässyt levyttämään :/” rahalla sekin valitettavasti onnistuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta