Torstai on toivoa täynnä

Erika nappasi muutaman kuvan meikäläisestä tuolla tuulessa. Ei ikinä uskoisi, että ollaan jo kesäkuussa! 
Päällä minulla oli mm. Gina Tricotin uusi hapsutakki, johon olen ihan vallan tykästynyt.

Löysin Kampin keskuksesta uuden kaupan, Tigerin. Avattu ilmeisesti ihan hetki sitten siihen keskuksen alakerran bussilaituritasoon. Ihana shoppi, myydään paljon kaikkea pientä kivaa laidasta laitaan ja halvalla. Mm. kaikki teet olivat 3 € pussi ja mausteita myytiin sellaisissa pienissä muovipussukoissa. Teen ystävänä nappasin mukaan lakuteetä, nam! Aijon kyllä vielä palata kauppaan, sen verran monenmoista kivaa sieltä bongailin. :)
Kivat torstain jatkot!
Onko moni menossa katsomaan Mötleytä Kaisaniemeen? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Torstai on toivoa täynnä”

 1. On Tiger ollut jo jonkin aikaa Kampissa, itse kävin siellä ekan kerran ennen pääsiäistä.
  Mutta suosittelen piipahtelemaan siellä usein, koska valikoima vaihtuu aika tiuhaan.
  Aina jotain uutta ihanaa :)

  • Ou, itse en ole sitä notiseerannut. Ehkä painelen aina liian kiireellä arskat päässä. :)
   Joo, ihastuin kyllä puotiin ja pakko poiketa uudestaan!

 2. Toi takki on ihana. :) Milloin olet hankkinut sen? Itse kaipailisin tuon tyylistä takkia syksy/kevät takiksi.. Noi arskat sopii sulle todella hyvin! Sun kengät näyttävät tosi kivoilta! Ouuu,itse asustelen Itä-Suomessa ja täällä ei ole Tiger-kauppaa. Olen kuitenkin tehnyt sellaisen pikavisiitin siellä ja ostanut pari teepussia ja ne ovat aivan ihania <3

  • Kiitos! Muutama viikko sitten. Takki ei ole syksyksi kovin lämmin, siksi sopii nyt parhaiten kesään. Ja edessä ei ole siis vetoketjua eikä nappeja, eli on ennemminkin jakku. Juu, ihana putiikkilöytö tuo Tiger kyllä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta