Tuotteita luonnosta

Sain siskoltani eilen luonnonmukaisen ”selviytymispaketin”. Erika on nalkuttanut minulle niin kauan kuin muistan makeutusaineen käytöstäni ( vaikka nykyään se onkin hyvin vähäistä jo…). Mutta joo, ymmärrän. Eihän noita keinotekoisia makeuttajia ole tarpeeksi tutkittu, että tiedettäisiin mitä ne aiheuttavat vuosien käytön jälkeen. Hän olikin ostanut minulle Karppisokeria, joka on kaloriton makeuttaja mutta silti luontainen tuote, kuten tavallinen sokerikin. Jee, ehdottomasti parempi vaihtoehto normaalille Canderelille! Makeuttaa ihan sopivasti, aika samoilla määrillä kuin aito sokeri ja maku ei ole laisinkaan niin keinotekoinen kuin aspartaamipohjaisissa tuotteissa. 

Sitten sain Pakurijuomaa. Siis mitä?? :D Itselleni tämä on ihan uusi tuttavuus. Pakurikääpä on siis lehtipuissa kasvava sieni, jota on käytetty kansanlääkinnässä terveyttä ylläpitävänä teenä jo vuosisatojen ajan, etenkin Venäjällä, Japanissa ja Kiinassa. 
Pakko siis testata! :) 
Sitten vielä kahvifriikille Reilun Kaupan Minttukahvia, jota lipittelen tälläkin hetkellä. Ja eniten hilpeyttä aiheutti sympaattinen Nuhanenä- tee. 
Onpahan sitten rohtoa, kun seuraavan kerran flunssa iskee. 
Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? 
Kuulisin mielelläni etenkin Karppisokerista ja tuosta Pakurijuomasta!? :)

löytyy noita edellä mainitsemiani tuotteita kelpohinnoilla. 
Kannattaa käydä siis kurkkimassa! :) Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ.
On my way

12 vastausta artikkeliin “Tuotteita luonnosta”

 1. Tiedätkö miksi sulla on allergioita ja muita flunssia.
  Minäpä kerron. Se johtuu karppauksesta. Optimaali tapa syödä on 4 grammaaa hiilihydraattia per 3 grammaa proteiinia.
  Ja sitten pitää syödä hyvä rasvoja 16%-32% kalorimäärästä.
  Käytännössä se tarkoittaa noin 1-2 ruokalusikallista hyvälaatuista eli pippurin makuista oliiviöljyä per ateria, jos ateriassa ei ole paljon muita rasvoja. Sitten pidät vain aineenvaihdunnan päälle.

  Karppaus kuivaa ihoa ja monella haitat kohdistuu ensin keuhkojen limakalvoihin ja sitten tulee allergioita. Oliiviöljy taas pitää keuhkot kunnossa ja sitten saa heittää antihistamiinit roskikseen.

  Toi Karppaus on 200 kiloisten ihmisten juttu jolla ei jalat enää kestä omaa painoa. Se on vaan onnistuttu myymään myös muille.

  Tässä tuli vähän tietoa. Ei ole pakko uskoa, mutta 10 vuoden päästä toivot että olisit uskonut :)

  • Ihan ensinnäkin kerron sinulle pari faktaa. Minulla ei ole mitään allergioita, joskus nuorena ollut jonkun sortin pölyallergia mutta sekin parantunut iän myötä. Toiseksi, en ole karppaaja. :)Ja mistähän ihmeestä päättelet, etten käytä oliiviöljyä. :D

 2. Pakurikääpää voi tosiaan kerätä myös ihan luonnosta, kannattaa alkaa katselemaan koivuja ”sillä silmällä”. Googlettamalla löytyy hyviä ohjeita, mistä kannattaa etsiä. Ja on se pakuriteekin aika namia, voi myös sekoittaa kahvin joukkoon.

 3. Minttukahvia,namiii (: En oo itsekkään kuullut ennen mitään Pajurijuomasta..

  • Juu, huomasin. Hihih. Mutta tuohan sointuisikin paremmin, Pajurijuoma… :)

 4. Hieman outo kommentti tuolla ylempänä ”karppaamisesta”. Kumma juttu, että olen paleolla (vhh/maidoton/viljaton) parantunut migreenistä ja järkyttävästä siitepölyallergiasta. Ja viimeisin flunssani oli yli 3 vuotta sitten… :) hih!

  • Niin, ehkä taas voidaan todeta jokaisen meidän olevan yksilöitä. Toiselle toimii joku toinen ja toiselle taas toinen. Vau, hienoa kuulla! :)

 5. Kantsii laittaa tota minttukahvia normikahvin joukkoon, säilyy kauemmin ja maistuu kuitenkin hyvin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta