Tuotteita luonnosta

Sain siskoltani eilen luonnonmukaisen ”selviytymispaketin”. Erika on nalkuttanut minulle niin kauan kuin muistan makeutusaineen käytöstäni ( vaikka nykyään se onkin hyvin vähäistä jo…). Mutta joo, ymmärrän. Eihän noita keinotekoisia makeuttajia ole tarpeeksi tutkittu, että tiedettäisiin mitä ne aiheuttavat vuosien käytön jälkeen. Hän olikin ostanut minulle Karppisokeria, joka on kaloriton makeuttaja mutta silti luontainen tuote, kuten tavallinen sokerikin. Jee, ehdottomasti parempi vaihtoehto normaalille Canderelille! Makeuttaa ihan sopivasti, aika samoilla määrillä kuin aito sokeri ja maku ei ole laisinkaan niin keinotekoinen kuin aspartaamipohjaisissa tuotteissa. 

Sitten sain Pakurijuomaa. Siis mitä?? 😀 Itselleni tämä on ihan uusi tuttavuus. Pakurikääpä on siis lehtipuissa kasvava sieni, jota on käytetty kansanlääkinnässä terveyttä ylläpitävänä teenä jo vuosisatojen ajan, etenkin Venäjällä, Japanissa ja Kiinassa. 
Pakko siis testata! 🙂 
Sitten vielä kahvifriikille Reilun Kaupan Minttukahvia, jota lipittelen tälläkin hetkellä. Ja eniten hilpeyttä aiheutti sympaattinen Nuhanenä- tee. 
Onpahan sitten rohtoa, kun seuraavan kerran flunssa iskee. 
Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? 
Kuulisin mielelläni etenkin Karppisokerista ja tuosta Pakurijuomasta!? 🙂

löytyy noita edellä mainitsemiani tuotteita kelpohinnoilla. 
Kannattaa käydä siis kurkkimassa! 🙂 Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ.
Kommentit (12)
  1. Kantsii laittaa tota minttukahvia normikahvin joukkoon, säilyy kauemmin ja maistuu kuitenkin hyvin 🙂

    1. Juu, teinkin itseasiassa niin! 🙂 Ei maistu tällöin niin vahvallekaan.

  2. Hieman outo kommentti tuolla ylempänä ”karppaamisesta”. Kumma juttu, että olen paleolla (vhh/maidoton/viljaton) parantunut migreenistä ja järkyttävästä siitepölyallergiasta. Ja viimeisin flunssani oli yli 3 vuotta sitten… 🙂 hih!

    1. Niin, ehkä taas voidaan todeta jokaisen meidän olevan yksilöitä. Toiselle toimii joku toinen ja toiselle taas toinen. Vau, hienoa kuulla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *