Maanantai

Holla! Tänään vietin päivää siskon seurassa, töissä,  sekä kävin taas lääkärissä. Tämä mun tilannehan on mennyt kutakuinkin seuraavasti… eli ensimmäisenä määrättiin allergialääkkeet, seuraavaksi keuhkoputkentulehdukseen antibiootti, sitten sainkin astmapiipun ja nyt mulla onkin mitä ilmeisemmin mykoplasma. Eli uusi antibiootti taas kehiin ja testataan toivunko vai en. Seuraavaksi keuhkokuva jos tämä yskä ei tästä lähde. 
Tämä ”sairaus” on aika jännä, koska on periaatteessa terve mutta periaatteessa sairas, yskin aika paljon ja yskä on niin paukkuvaa, että tekee ihan pahaa kuunnella sitä. Kuului tänäänkin kuulemma liikkeen toiseen päähän. 🙂 Lämpöä on ollut aina välillä iltaisin muutama aste, nuhaa tai muita flunssan oireita ei ole. Toivon niin paljon, että parantuisin nyt tästä ja olisin taas 100 % elämässä messissä. 
Onko muilla ollut tuota kiusallista Mykoplasmaa? Itselläni kävi myös mielessä keuhkokuume. Pitää ilmeisesti alkaa itse lääkäriksi, kun ei ne nykyään tunnu tietävän yhtään mitään. Määräillään mitä sattuu…
Alla päivän kuvasaldoa!

Huono valaistus ja tärähtäneitä, siskolla on vielä paljon opittavaa! 😉
Kiinnostaisiko teitä muuten ruokapäiväkirja kuvina? 
Olen monista blogeista näitä bongaillut ja mielestäni nuo ovat aika kivoja! 
Voisin toteutella sellaista jos kiinnostusta piisaisi. 🙂
Nyt unten maille, huomiseen! <3
PS. Muistattehan alekoodin lukijoilleni; ONMYWAY10 tilatessasi vähintään 80 €:lla Spartoon verkkokaupasta!
Kommentit (10)
  1. Kiinnostaa ruokapäiväkirjä kuvina! 🙂

    1. Yeees. 🙂

  2. Mulla oli samantyyppiset oireet kesällä 2008. Olin koko kesän kipeänä, 8 vkoa. Kävin lääkärissä monta kertaa, diagnoosia oli vaikka mitä korvatulehduksesta pusutautiin. Lopulta todettiin että jonkinlainen virus eikä siihen ollut lääkettä. Kyllä siitä ajan kanssa parantui mutta kesä meni täysin ohi. Välillä yskä oli niin kova ettei yöllä voinut hengittää. Toiv saat oikean diagnoosin ja paranet pian 🙂 En olekaan käynyt lukemassa blogiasi moneen moneen kuukauteen, hyvää kesää!

    Fiipi

    1. Joo, diagnoosia toisensa perään… onneks mulla ei oo kuitenkaan hengitysvaikeuksia vaikka välillä tunnen kuinka keuhkot rohisee ihan olan takaa. No nyt on fiilis, että ehkä tuo antibiootti tosiaan vaikuttaa… ei ainakaan lämpöä ole enää tänään ollut yhtään. Kiitos, toivon samaa ja toivon mukaan käyt jatkossakin blogissani. 🙂
      Ihanat kesät sinnekin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *