Iltapala tottumukset

Viimeksi kirjoitin aamupalasta, joten nyt kirjoitan iltapala tottumuksistani. Itse olen iltaihmisiä, tykkään valvoa ja tulenkin usein aika myöhään kotiin. Iltapalani ajoittuu klo. 19-24 välille. Tiedän, huonoa syödä puolen yön maissa, mutta joskus vaan käy niin. Tokikaan tuohon aikaan en ala mitään santseja vetelemään, vaan se on silloin lähinnä maitorahka tms. helppo ja nopea iltsikka. Iltapalani koko riippuu aika paljon siitä, olenko käynyt salilla töiden jälkeen. Jos tulen salilta, tarvitsen hieman enemmän safkaa ja proteiinin merkitys on suurempi. Tykkään myös ihan liikaa käydä ulkona syömässä, myös iltaisin. Paha tapani, jota pitäisi hieman vähentää. (työn alla…)


Tässä esimerkki iltapaloja:
– Salaatti: Esim. pari tomaattia, puolikas kurkku, jäävuorisalaattia, puolikas Luomu tofu paketti pilkottuna ja paistettuna, sekä yksi kananmuna paistettuna. Lisäksi oliiviöljyä ja raejuustoa. 
– Maitorahka marjoilla tai esimerkiksi ananaksella ja omenalla.
– Luomu soijajogurttia marjojen tai ananaksen kanssa.
– Kahden munan munakas, rinnalle esim. raejuustoa, tomaattia, tonnikalaa.
– Puuro mehukeitolla/hillolla. Mahdollisesti raejuustoa.
– Joskus pärjään pelkillä hedelmilläkin. 


Kaikki riippuu niin siitä mitä on tullut syötyä päivän aikana muuten. Marjoja söisin paljon enemmän jos olisi kunnon säilytytilat. Oma pakastelokeroni on niin kämänen, eikä se ole kunnolla edes kylmä. :( Eli jos ostan marjoja, pitää ne syödä oikeastaan vuorokauden- parin sisällä. Lisäksi juon iltaisin teetä ja vettä. Usein joudunkin sitten ravaamaan veskissä koko yön, aika fiksua… :)

( Kuvat weheartit.com)
Millaisia iltapaloja siellä popsitaan? Ja mihin aikoihin? :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Iltapala tottumukset”

  1. Syön itsekin tosi myöhään. Ihan vain siitä syystä, että se on kivempaa. :D En jotenkin pysty nauttimaan duunilounaasta. Suomessa nyt vaan on se tapa, että syödään aikaisin ja mennään nukkumaan aikaisin, samoin kuin töihin mennään aikaisin. Tylsää. Soveltuisin paljon paremmin eteläeurooppalaiseen elämään, mikä on iltapainoitteisempaa.

    • Niin, sepä! Suomessa on vähän eri kulttuuri kuin esimerkiksi Välimeren maissa. Harmi vaan. :/

  2. oi miten ihana tämä sinun blogi on<3 oot tosikaunis joka kuvassa, rusketuksesi on ihanan sävyinen ja osaat meikata siihen sopisvasti tosi hyvin! sinulla on tosi kaunis kroppakin ja vaikutat semmoselta kerkeävältä ja menevältä tyypiltä jonka kuulumisia on aina kiva lukea=) ihanaa lomaa sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta