Hiuskriisi

Nyt olen tullut jälleen kerran siihen pisteeseen, että omat hiukset ärsyttävät, kyllästyttävät ja ketuttavat suunnattomasti. On saatava jotain UUTTA! Tai kenties vanhaa… Liukuvärjäys siis veks ja jotain uutta kivaa tilalle. Mutta mitä?
Päädyn kuitenkin värjäämään tylsän ruskeaksi. Eiii… Ehdotuksia?! Liikutaan kuitenkin tummassa sävymaailmassa, blondia minusta ei tule. Luonnolliset sävyt kunniaan, mustaa en enää halua vaan jotain luonnollisempaa. Mietin myös leikkaavani tukkaani hieman kerrostaen ja samalla pituudestaa taitaa sitten lähteä senttejä…
Pidennyksiä en kyllä enää haluaisi laittaa, kun tottunut tähän ”vapaaseen” elämään. 
Alla oleva kuva korostaa hyvin sitä leikkausmallia, jonka haluaisin.

Tuollainen pehmeän lämmin sävykin voisi toimia.
Kuvat wehearit.com
Olisiko teillä jotain ideoita? :)

On my way

12 vastausta artikkeliin “Hiuskriisi”

    • Mä en innostu oikein vaaleista raidoista, ellei ne ole sillai tosi luonnollisen näkösesti ”sekaisin” laitettuja. Graafiset raidat on karseita. :)

  1. Nuo sanat ois kyllä voinu tulla ihan hyvin myös mun suusta. :D Ei mustaa, ei blondia, ei pidennyksiä, ei tylsää…:D

    • Sitä tässä oon iteki miettiny. :D Jotain kivaa ja jännittävää ruskeaa mahdollisesti sitten. Saako siitä edes kivaa ja jännittävää? :D

    • Hahah, on meillä mielikuvitusta! ;) Tänään olisikin muuten hyvä sadepäivä hiusten värjäämiseen. Kauppaan mars–>

  2. Mulla on vähän sama ongelma :D ainoo et tossa kampaajalla pari viikkoo sit. Mulla oli varmaan pidemmät hiukset kun sulla ja sit kävin yhellä kaverin kaverilla kampaajalla tietysti kaverin hypetyksen ansiosta :D ideana oli et tasotellaan vaan et joku max 5cm pois pituudesta. Käytiin tää suunnitelma tosi selväks tän kampaajan kans ja se viä sormien välistään näytti mun hiuksilla et paljon pituudesta max lähtee :D aloin sit tyytyväisenä ahmiin uutta seiskaa ja sit yhtäkkiä kun nostin päätäni katoinkin et wtf pituutta olikin lähteny reipas 15cm et tukka olikin enää vähän yli olkapäiden! Olin niin järkyttyny etten saanu ees suutani auki :D Kotona viä totesin et mallikin oli niin helvetin hirvee :D mulla on suht paksut hiukset nii näitä ei kerrostettu yhtää ja niissä pitkissä mulla oli malli vähän sellane et ne oli takaa vähän pidemmät nii sama tyyli säily mut ei kyl toiminu yhtää :D kauhee ikävä pitkää tukkaa mut en lämpee pidennyksille yhtään :D tekis mieli leikata sellane joku polkka, mutta toisaalta ajatus vieläkin lyhyemmästä tukasta ehkä ahdistaa ja mitäs sit kun en saakaa tehtyy enää paniikki pikkumyy nutturaa kun on bad hair day :D ja sit jos leikkais polkan niin siihen pitäis kans kehittää joku tosi magee väri ettei se olis ihan tylsä mut tällä hetkellä tykkään kauheesti kans kaikesta luonnollisesta. Eli jäätävää kriisiä täälläkin :D ihana blogi muuten viä <3

    • Voi eiii!! Ton takia vihaan kampaajalla käyntiä, varsinkin jollain vierailla josta et voi tietää miten he leikkaavat. Itse onnistun yleensä parhaiten ihan omassa kotiparturissa. ;) Polkka voisi olla aika magee, itse haluaisin rohkeutta kokeilla sellaista. Voi kiitos, toivottavasti blogi pysyy ihanana jatkossakin! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta