Lalalauantaii

Mulla oli maximekko päivä.

Illalla töiden jälkeen päätin urhoollisesti järkätä Sharonille synttäripicnikin Koffarissa. Ostin eväät ja raahasin viltit. Harmi vaan, että juuri, kun selvisin Punavuoreen päätti taivas näyttää peppuaan. Sateessa ei olisi ollut kiva picnikkeillä, joten päätettiin jäädä Sharonin kotiin (entiseen mun kotiin). Vietettiin siellä iltaa ja jatkettiin vielä Helmeen. Itse en jaksanut olla kovin myöhään, koska join vain tosiaan tuon lasillisen skumppaa ja sehän on juurikin sellainen sopivan väsyttävä määrä. 
Tänään piti olla Lintsi sunnuntai mutta ulkona ei nyt 
sitten olekaan ihan idyllinen huvipuistosää… :( 
Ihanaa sunnnuntaita! <3
On my way

8 vastausta artikkeliin “Lalalauantaii”

    • Joo, ne oli eilen ihan mustat, kun olin valvonut torstaina ja ollut koko päivän duunissa pe. Mulle tulee aika helposti jos syön suolasta, valvon tai sitten juon liian vähän vettä. Tänään jo parempi tilanne. :)

  1. Höh, mitkä silmänaluset! Itse en edes kiinnittänyt huomiota :) Sulla on muuten tosi kauniit ja kiinteät käsivarret!

    • No ovathan ne hieman tummat, itsekin kiinnitin eilen huomiota. :)
      Ai kiitos. Itsestäni tuntuu, että ne ovat löysät löllöt vaan, kun en ole päässyt kuukauteen treenailemaan. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta