Värin vaihdos

Eilen tapahtui sitten tällaista…

Väri, jonka ostin oli mahonginruskea ja pidin sitä päässäni todella lyhyen aikaa, vajaa 10 minuuttia. Emmin enemmän punertavien värien kanssa, mutta sitten iski pelkuruus. En tiedä mistä tuo punaisen pään himo on meikäläiselle syntynyt, jotenkin vaan kaikki lämpimät sävyt houkuttavat. Tällainen sävy, mikä Lisa Olssonilla on tässä kuvassa olisi aika ma-gee! Sitä liukuvärjäystä en jää kyllä yhtään kaipaamaan, ehdin jo niin kyllästyä. Mutta onhan tämäkin aika perus…

Noh, mitäs te olette mieltä? Oliko virhe? :)
On my way

15 vastausta artikkeliin “Värin vaihdos”

 1. Hei toi on MA-GEE! Jäiks siihen tuollainen liukuväriviba vai näyttääkö vain kuvassa sille? Toivon kovasti että paranet nopsasti ja pääset taas pian salihommiin. Ikävä urkkapostauksia:) Niija mukavaa juhannusta neito!

  • Kiitos! Kyllä siihen jäi juu. :)
   Nyt olen jo paremmassa kunnossa ja tänään suuntaankin salille!
   Samoin sinullekin, ihanat jussit. =)

 2. sinuna laittaisin viel latvoihin sen uusiks ja leikkaisin pois n.10 cm.. sun tukka varmasti näyttäis vieläkin upeammalta!

  • En halua enää liukuvärjäystä, enkä oikeastaan vaaleampaakaan. Mulla on nyt joku lämmin kausi meneillään. ;)
   Senttejä tosin pitäisi napsaista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta