Rusketusta pintaan

Harmi ettei kesä ole vielä kunnolla alkanutkaan ja mennään jo juhannuksessa. Itse en ole ainakaan vielä kertaakaan päässyt rannalle, saatika Stadikalle saakka aurinkoa palvomaan. Joutunut siis turvautumaan kesälläkin itseruskettaviin tuotteisiin, solkkuunkin sortunut muutaman kerran. Bad me!! 
Mun on jälleen kerran pakko hehkuttaa Theboksen verkkokaupasta saatavaa St.Morizin itseruskettavaa vaahtoa, sävyä dark, sekä saman valmistajan itseruskettavaa voidetta myöskin. Ihan loistavia tuotteita, tulee mieletön bruna hetkessä. Etenkin vaahto kuivuu super nopeasti. Laitan sitä usein jos olen lähdössä jonnekin illan viettoon ja tarvitsen nopeasti lisää väriä pintaan. Etenkin kivat kesäjalat saa tuolla vaahdolla. 
Kun päästään rannalle saakka, tykkään eniten käyttää öljymäisiä aurinkotuotteita. Malibun öljyt ovat olleet aika vakiosuosikkini vuodesta toiseen. Niillä saa kauniin ja tasaisen rusketuksen. Ja tosiaan suojakertoimet aika minimissä, ei mitään 20-40 luokkaa. 🙂 Tokikaan en suosittele ketään suuria kertoimia käyttäviä vähentämään kertoimiaan, jos palaa helposti. Silloin on ehkä turvallisempaakin mennä korkeammalla määrällä.

Asiasta kymmenenteen. Kiinnostaisi tilata tätä Garnierin silmänympärysgeeliä, jonka luvataan vähentävän turvotusta ja tehoavan tummiin silmänalusiin. Se, että tuote sisältää kofeiinia kuulostaisikin ihan uskottavalta. Itselläni on käytössä milloin mikäkin silmänympärysvoide, merkillä ei ole tässä suhteessa ollut toistaiseksi merkitystä. Säilyttelen voidetta jääkaapissa, jolloin se on ihanan viileää ja miellyttävämpää laittaa iholle. Käytän aamuin- illoin ja tämä tapa on ollut minulla jo varmaan lähemmäs kymmenisen vuotta. Silmänaluset ovat kuitenkin se herkin kasvojen alue, johon ne rypyt taitavat ensimmäisenä iskeytyä. 




Onko jollain kokemusta tuotteesta?
Tai vastaavista Roll-On voiteista?
 Mikä on mielestänne paras silmänympärysvoide?

Theboksella on muuten ilmainen toimitus 
tuotteille koko kesäkuun ajan! 
Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ!

Kommentit (8)
  1. Mulleki on sattunu aina raskas duunipäivä, treenaamista tai jotain muuta niille ainoille aurinkoisille päiville. :/ Tässä laskeskelin pari päivää sitten, että viime kesänä jo kesäkuun ensimmäisenä kokonaisena viikkona sain heilua toppi ja shortsit päällä ihan koko ajan. Tänä kesänä en oo kertaakaan vielä laittanu shortseja jalkaan…

    Kohta alan minäkin taas hankkimaan rusketusta purkista, jos sitä ei vaan tuolta ulkoa kerkeä saamaan.

    1. Joo, samaa mäkin olen miettinyt. Nihkeetä!
      Heheh, juu suosittelen kyllä. Yksi yö ja on jo kunnon brunat päällä. 😉

  2. Garnierin sitä sävytettyä Roll onia oon käytellyt, kunnes ostin vahingossa sen vaaleimman sävyn enkä oo sitte jotenki saanu aikaseks ostaa uutta 😀 Tykkään kyllä siitä! Kivan kevyttä ja pientä peittoa plus se kuula on ihanan kylmä.
    Tuo on varmaan joku uusi. Voisi koittaa kyllä tätä!

    1. Ahaa niitä on sävyttäviäkin… pitääkin kurkkia kaupassa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *