Hiuspuuteria

Elämäni mullistui päivänä, jolloin kokeilin ensimmäisen kerran hiuspuuteria. Olen aina ”inhonnut” hiusten muotoilutuotteita, lähinnä siksi, koska niin monet aineet tekevät hiuksista raskaat, rasvaiset tai muuten vaan nihkeät. Pidän hiuksesta elinvoimaisen, kiiltävän ja harjatun näköisenä. Monet nauravatkin sille, kuinka kannan harjaa mukanani paikasta toiseen, se on kuulemma tänä surffitukka aikakautena niin out. :) Jos harja jää kotiin, on pakko käydä ostamassa uusi. Päivääkään en pärjää! 
Mahdollisimman vähän lakkaklönttejä ja mahdollisimman paljon harjattua tuuheutta. Ja tupeeraustahan en harrasta koskaan. 


Minulle hiuspuuteri on siis ehdoton ykköstuote, kannan nykyään sitä aina mukanani. Puuteria otetaan hieman kämmenelle ja kämmenet upotetaan kuivaan hiusjuureen/tyveen, sitten hierotaan. Näin tyveen saadaan loistava pito ja ns. tupeerauksen tuntu. Tuo mukavasti kohotusta ja pitää hiuksen ilmavana. Ja tosiaan ilman mitään näkyviä lakkakerroksia sun muuta ällöttävää. Joskus ”nypin” sillä hiuslatvojani jos haluan enemmän sellaista erottuvuutta. Näitä puutereitahan löytyy kaupan hyllyiltä jos jonkinlaisia, mutta itse olen tykästynyt alla olevaan TRESemmèn puuteriin. Purkki on sopivan pienikin ja kulkee näin ollen kätevästi mukana.

Mitäs mieltä te olette hiuspuutereista? Suosikkia? :)


PS. Ihan huikea bändi muuten tämä Superscar
Käykääs ihmeessä tykkäämässä jos miellyttää korvaa. :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Hiuspuuteria”

  1. näin sinut eilen sattumalta pikaisesti sporassa ja täytyy sanoa että huh kun olet kaunis livenä!:) vielä kauniimpi kuin kuvissa!

  2. Paljon maksaa toi hiuspuuteri? Olen etsinyt suht halpaa, mutta hyvää puuteria! :)

  3. Olen juuri alkanut miettiä hiuspuuteriasioita (pipokausi on täällä taas) ja haluaisin kysyä neuvoa teiltä kokeneemmilta: Toimiiko hiuspuuteri myös niin, että kampausta voi elvyttää pikaisella pöyhimisellä aina, kun riisuu pipon? Eli, onko hiuspuuteri tässäkin mielessä parempi kuin lakka? Minäkään en nimittäin tykkää lakasta, en sitten yhtään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta