Kysymyksiä

Joku lukija heitti toiveena kysymyspostauksen. Olen niitä tässä blogini aikana muutaman tuottanut mutta nyt ajattelin taas antaa mahdollisuuden kysellä mitä mieleenne juolahtaa. Lukijoita on tullut kuitenkin jatkuvasti lisää, joten kysykäähän. Vastailen postauksen muodossa, tuli niitä kysymyksiä sitten yksi tai kymmenen! :)

Ask, ask, ask!

On my way

20 vastausta artikkeliin “Kysymyksiä”

 1. Jos saisit matkustaa ilmaiseksi jonnekkin noon minne menisit ja miksi?:) Millasen hiukset sulla oli pienenä? Miten kuvailisit sun tyyliä? Mitkä ovat viisi luottavaatettasi? Lempilaukku? Lempi vaatekauppa? Olitko hyvä peruskoulussa? 5 hyvää ja huonoa puolta itestäsi? Hyvät puolet bloggauksessa? Uskotko jumalaan? Mihin tuhlaat kuukaudessa eniten rahaa? :) Tulipas monta kysymystä

 2. Ootko ajatellu kisata joskus jossain fitness- tai jossakin kisoissa? Syötkö/juotko jotain proteiini juomaa tai jotain treenin jälkeen, mitä? Ja vielä.. Olen ajatellut kasvattaa lisää massaa lihaksilla, vinkkejä siis lihaksien kasvattamiseen (erityisesti jalat+peppu) ? Ja vielä yksi.. Mitä blogeja itse lueskelet? :)

 3. vinkkejä terveelliselle ruokavaliolle? (mulla on ollut ongelmana, että laihduttaessa oon liikkumisen lisäksi vähentänyt syömistä ja näin ollen tärkeitä vitamiineja ym. jäänyt saamatta ja kroppa reagoinut ikävästi..)

  +onko sulla antaa kylkitreenivinkkejä?
  parhaat ei niin kaloripommi alkoholijuomat?
  terveelliset välipalat?

  :)

 4. Millaisena näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
  Mikä kulttuuri kiehtoo sua eniten?
  Lemppari hajuvesi?
  Millainen kännykkä sulla on?
  3 asiaa joista syntyy ihana päivä?
  Tykkäätkö eläimistä?
  Lempi julkkis?
  Onko sulla muita harrastuksia saleilun lisäksi?
  Tykkäätkö/osaatko laittaa ruokaa?
  (:

 5. Jos olet baarissa, paljon juot ja mitä?
  Mikä rooli sinulla on kaveripiirissäsi, tunnetko itsesi muita vastuullisemmaksi?

 6. Tuliko sen Hypoxin avulla mitään näkyviä tuloksia ?

  Vinkkejä miten oppisi arvostamaan ja uskomaan itseensä enemmän? Ja miten oppia olemaan välittämättä muiden ihmisten mielipiteistä?

  Kuinka helppoa/vaikeaa sulle päätösten tekeminen noin yleensä on? Ootko ikinä joutunut valitsemaan esim kahden ison jutun välillä, joilla on iso vaikutus sun tulevaisuuteen? Mitä vinkkejä antaisit päätösten tekoon?

  Puhuit joskus taannoin blogissasi kyynisyydestä. Oletko nyt oppinut hallitsemaan sitä?

  Millainen kaveripiiri sulla on? Kuinka monta läheistä ystävää? Oletko itse joskus yrittämällä yrittänyt hankkia kavereita vai ovatko ne tulleet ”itsestään” elämääsi?

  Kuinka usein näät vanhempiasi ja mikä merkitys heillä on elämässäsi?

 7. Mikä on parasta sinussa (sisäisesti ja ulkoisesti)? Mikä asia/asiat johon vastakkainen sukupuoli sinussa ensimmäisenä kiinnittää huomion (tai mitä luulisit)? Mm miten suuressa osassa ulkonäkö on treenissäsi? Mikä on tavoitteesi liikunnan suhteen?

 8. Oi tuo hapsulaukku! <3 Ostin eilen Ginan alesta hapsuclutchin, jota odotan jo innolla pääseväni ulkoiluttamaan! ;D

  Mutta kysymykseni on siis: Mikä on ollut/ tai tulee olemaan kesäsi kohokohta? :)

 9. Mikä oli unelma-ammattisi pienenä? Viisi luottovaatettasi kuvien kanssa :) Lemppari laukku? Ootko heittäny jo talviturkin? Ootko neitsyt? Milloin sulla on synttärit?:) Mikä on ihanin kommentti mitä olet saanut blogissasi? Saatko paljon kehuja ulkonäöstäsi? Mikä on sun unelmapituus? Ja minkä pitunen oot? Selitä sana rakkaus kahdella sanalla? Montako poikaystävää sulla on ollut? Ihastutko joskus pelkän ulkonäön perusteella? Onko sulla paljon kavereita vai pari luotettavaa kamua?:)

 10. Miten usein käyt juhlimassa? Lempiherkku? Mitä pelkäät? Viisi parasta elokuvaa mitä olet katsonut? Mikä on lyhyin mekko minkä omistat?:D Kuva siitä!! Seksikkäin vaatteesi? Oletko omasta mielestäsi kaunis? Montako kenkäparia omistat? Mitä harrastit pienenä? Olitko hyvä koulussa? Milloin seurustelit ensimmäisen kerran? Milloin ja miten sait ensisuudelmasi? Parhaat bileet missä olet käynyt? Maailman 3 komeinta miestä? Ja 3 kauneinta naista? Haluatko lapsia joskus? Kaunein nimi? Mitä päihteitä käytät?

 11. Vastaa näihin huomenna!! Lähen keskiviikkona Turkkiin eikä siellä ole nettiä:(((( Voitko siis vastata tänä iltana tai huomenna? :)<3 Pari kysymystä vielä:) Miten monessa eri maassa olet käynyt? Paras alennusmyyntilöytösi?

 12. Ootko venyvä? Saatko spagaatin pohjaan? Minkä ikäisenä haluaisit lapsen?:)

 13. Et varmaankaan oo kokonaan suomalaine? :) Mistä sun ruskeet silmät ja tummat hiukset on peräsin? Mitä kaikkii kielii osaat? Mistä sait innostuksen treenaamiseen? :) Mitä kaikkee oot harrastanu? Entä mitä opiskelet/oot opiskellu? Missä paikoissa oot ollu töissä? Mistä sait idean alottaa kirjottaa blogia? :)

 14. onko sulla vinkkejä: kun esim. jossain vatsalihasliikkeissä niskat menee jumiin? ei pysty tekemään vatsalihaksia vaikka vatsalihakset ei olisi vielä väsyneet, mutta niskat on? :D hahahh perus..

 15. kauan oot seurustellut? :) juotko paljon energiajuomia? luottohiustuotteesi? mitkä ovat lemppari-illanviettopaikkojasi helsingissä, ei siis baareja vaan enemmänkin kivoja seurustelemispaikkoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta