Kenkuleita

Mulla alkoi eilen kahden viikon loma Lindexiltä. Elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma, ihanata, ihanata! :) Kolmas viikko on sitten elokuun alussa. Tosin ”työnarkkarina” päätin tänään vielä käydä heittämässä lähihoitajan keikan, vuoden tauon jälkeen. Olin alunperin ajatellut etelän matkaa tälle Heinäkuun ekalle viikolle, mutta jos nuo helteet nyt Suomessa alkaisivatkin… Ketuttaisi ihan hirveästi maata jossain Cyproksella, jos täälläkin samaan aikaan paistateltaisiin Hietsussa.  


Noh, tässä aamulla ennen duuneja eksyin Spartoon ALE- myynteihin. Yllättäen eksyin tuonne Fitness kenkäpuolelle ja löysin muutamatkin ihan huikeat shoessit ale- hinnoin! Juu, onhan mulla tällä hetkellä ihan hyvä treenikenkä tilanne mutta… 

Nämä ihanan värikkäät Go Run juoksukengät. Tekisi kovasti mieli tilata!!

Mua kiinnostaisi kovasti myös kokeilla tällaisia varvastossukoita
vai miksi näitä nyt virallisesti sitten nimitetäänkään. 
Onko moni kokeillut? Millaisetkohan ovat jalassa?

Tsekkasin myös muita  naisten ALE:ja ja löysin sieltä nämä C.Doux MAE BOT:in saappaat. Ihanat ratsastusmalliset 
saapikkaat ovh. 310,00 ja nyt 155,00! 
Vielä ei kyllä haluaisi ajatella talvea, mutta nyt niitä talvijuttuja 
saisi huomattavan paljon edullisemmin.
Muistattehan, että normaalihintaisista tuotteista
10 % ale vähintään 80 €:n ostoksista koodilla ONMYWAY10. 
( Voimassa 1.8.2012 saakka.) 
On my way

5 vastausta artikkeliin “Kenkuleita”

  1. Suosittelen ostamaan tuollaiset fivefinger-tossukat. Ainakin minulla olleet kovassa käytössä ja vain hyvää sanottavaa.

  2. Oon lukenu vähän huonoa palautetta Spartoo.fi:stä, feikkikenkiä, toimitukset kestää luvattua kauemmin yms. Mikä on saanut miettimään, että uskaltaako sieltä tilata. Millaiset ovat omat kokemuksesi?

    • Mulla on ihan hyvä kokemus Spartoosta :) Kun tilasin ekan kerran sieltä nii kengät kävi jossais Saksassa ihan turhaan :)

    • Aijaa, itselläni ei ole ollenkaan huonoja kokemuksia. Toimitukset ovat tulleet ihan ajallaan ja ei ole ollut valittamista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta