Aurinko armas

Nyt on se kesä! Parempaa ajoitusta ei olisi voinut toivoa, nimittäin lomallahan tässä ollaan. :) Oltiin eilen Iineksen kanssa palvomassa aurinkoa naapurissamme, Lenininpuistossa. Ihanan viihtyisä pikkuruinen puisto, josta vain pieni matka kotiin pissille- ellei sitten harrasta puistopissailua… hihii.  Tänäänkin tuli oltua mukavasti auringossa, Matinkylässä käytiin Sakun lähirannalla pelailemassa sulkkista. Ollaan jo pidempään puhuttu tenniksen aloittamisesta uutena harrastuksena, joten käytiin hankkimassa kunnon mailat puuhaa varten. (Lasten maila meikäläiselle…:)) Mutta tästä se lähtee, itseäni kiinnostaa aina uudet sporttiharrastukset ja tennis on varmasti aika tehokasta, jos pistää itsensä kunnolla likoon!

Huomenna taas aurinkoon! :)
PS. Helmi kesähitti, jossa tuttuja naamoja ja tuttu ohjaaja! ;)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Aurinko armas”

 1. oot ihan kivassa kunnossa tyttönen! mutta lisää painoja vaan niin rupee lihakset kunnolla erottumaan;)

  • Juu, tänäänkin väänsin aika maxipainoilla…
   Mutta ehkä ne vielä joku päivä. :)

 2. Olit sitten valinnut ehkä järkevimmän lehden ikinä! Kertoo jo lehden tasosta jotain se että jo kannessa on paha kirjoitusvirhe! LOL Kukin tyylillään tosin.

  • Hahah, juu… Olisi pitänyt lukea ennemmin Talouslehteä, tiedetään tiedetään. :)

  • Ei, ymmärsit väärin nyt, en tarkoittanut että fitness-lehden lukeminen olisi väärin ja että sen sijaan pitäisi lukea jotain talouslehteä, vaan fitness-alan lehtiäkin on laidasta laitaan, tämä kyseinen lehti vaan on suoraan käännetty jenkeistä, ja täynnä pöhköä suomen kieltä ja kirjoitusvirheitä. Luepa tarkemmin niin huomaat, itse pidän tuota lehteä tätä nykyä lähinnä huumorilehtenä. ;)

  • Okei, ymmärsin sen pienenä kettuiluna, kiva kun korjasit asian. :)
   Mutta joo, olet oikeassa. Mietinkin alussa jo, että lehti taitaa olla suoraa käännetty, koska monet jutut hieman hassusti kirjoitettuja. Mutta mielestäni paljon asiaa kuitenkin, hyviä ruokavalio- ja treenivinkkejä. Enemmän ”kunnon” fitness- lehti kuin yksikään suomalainen treeni-lehti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta