Lomalla

Mulla on ollut nyt useampia ihanan iisejä päiviä ja aamuja tässä tämän viikon aikana. Vielä ei ole kertaakaan iskenyt loma- ahdistus, eikä tekemisen puute. Olen ehtinyt kivasti viettämään aikaa ystävien kanssa ja etenkin nauttimaan kiireettömyydestä. Mietin aluksi, että jos jään lomalla Suomeen, kuinka pystyn relaamaan täällä. Mutta kumman hyvinhän se on onnistunut! Eilenkin heräiltiin hitaasti ja väsäsin ihanan aamiaisen; jogurttia kera mansikoiden ja myslin, munakasta, ruisleipää, kahvia… Olen mä selkeästi vaimomatskua. :) Erikan kanssa käytiin myöhemmin Lenininpuistossa kurkkimassa aurinkoa, joka tosin oli suurimman osan ajasta pilviverhon takana. Onneksi tänään taas näyttää erittäin hyvältä, kun tuonne ulos kurkkii. 

Tänään onkin Lintsipäivä ja huomenna 
Summer Up tai Regatta, ehkä molemmat?
Moni menossa noihin tapahtumiin? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Lomalla”

  1. Oho onpa iso napakoru :D ..luulin että mulla on iso mut varmaa puolet sun korusta :D
    kävin tossa sun mainostamassa Cityklinikan valkaisussa keskiviikkona,
    ihan huomattava ero, olen tosi tyytyväinen !! :) voin suositella!

    • Ei se oo iso, näyttää vaan tosta kuvakulmasta. :)
      Aaa, cool! Kohta varmaan iitsekin voisi tarvia pientä valkasua… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta