Hupipäivä!

Eilinen oli tosiaan Lintsipäivä, alias lapseilupäivä. :) Sää oli mitä mahtavin huvipuisto hurvittelulle, aurinko paistoi, muttei kuitenkaan liian kuumasti. Mentiin jo puolen päivän aikoihin, jolloin laitteisiin ei ollut vielä kovinkaan suuria jonoja. Kierrettiin lähes jokainen laite, lemppareitani olivat ehdottomasti ne (ainakin minusta) hurjimmat laitteet Kirnu ja Ukko. Täytyy sanoa, että tuo Ukko oli kyllä niin hurja, kuin pelätä saattoikin. Adrenaliinipitoinen päivä oli kaikin puolin. :)

Loppupäivästä meille oli varattu pöytä Eurooppalaisesta perhebuffetista, Caruzellosta. 
Mielettömän hyvä buffetti, oli salaatteja monenlaiseen makuun, lämmintä safkaa, patonkia ja ihanat jälkkärivaihtoehdot. Kahvikin maistui tuossa vaiheessa päivää taivaalliselle. :) Masut täytenä jaksettiin kiertää vielä muutamat laitteet… Tosin täytyy kyllä sanoa, että kyllä tuo viisi tuntia huvipuistoilua oli meille jo aika maximi. Mietittiin, miten silloin lapsena jaksoikin hurvitella laitteissa all day long…
Onko moni käynyt jo Lintsillä tänä kesänä? :)
Oli kyllä ihan huippu päivä, kiitos LINNANMÄKI!
Lintsistä voit tykätä Facessa täällä.
On my way

12 vastausta artikkeliin “Hupipäivä!”

  1. Mun tekis mieli mennä tuonne nyt kesällä, mutta en tiiä saanko tota miepuoleista lähteen..:D oltiin me siellä yks kesä ja muistan vielki sen..oli kyl hubaa! :)

    ps.tervetuloa lukemaan munki blogia! :)

    • Joo, kannattaa kyl koittaa saada se innostuun! Ihan huippua välillä lapseilla. :)

      Okej, pitääkin kurkata! =)

    • Toi sivu ei auennut. :/ Mutta nuo housut ovat kyllä Ginasta, eli todennäkösesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta