Sporttisunnuntai!

Tämä sunnuntai alkoi kivasti juoksulenkillä. Käytiin Iineksen ja Bixun kanssa mukava hölkkälenkki Töölönlahdella. Tykkään paljon juosta yksin, musat korvilla… mutta eipä tuo toisenkaan kanssa hölkkääminen ja samalla juttelu hassumpaa ole. Aika menee ainakin sutjakammin. :) Nyt vähän ruokaa nassuun ja kohta vetämään vielä salitreeni! Mulla on erittäin energinen olo, joten tämä päivä pitää käyttää hyödyksi!

Muutama kuva lenkin jälkeen otettuna. 
Tosin ei ehkä paras päivä kropan kuvailulle, kun eilen oli tuo joku lie karkkipäivä. :)
Salille marsss!
Meneekö muidenkin sunnuntai treenien parissa? :)
On my way

46 vastausta artikkeliin “Sporttisunnuntai!”

 1. Mä oon kyllä hyvin hämmentyt siitä että käyt muka salilla :o Kroppa kertoo ihan toista, pelkkää luuta ja nahkaa! Nyt lisää ravintoa ja kovempaa treeniä, mars! -Milla-

  • En ole kyllä sentään luuta ja nahkaa. :) Käyn salilla, tosin melkein koko kesäkuuhan meni treenittömänä, kun sairastelin. Tässä nyt muutamat viikot koitettu vasta päästä rytmiin kiinni. Noin 4-6 kertaa viikossa tulee treenattua ja painot sellaiset, että tuntuu kyllä. Olen luonnostaan kuitenkin hoikkavartinen ja aineenvaihdunta on hyvä. Ehkä minulle lihas kehittyy hitaasti, tai sitten tosiaan syön liian vähän treeneihini nähden. Syön kuitenkin aina, kun on nälkä, vähintään kolmen tunnin välein. Treenien jälkeen juon myös palautusjuoman.

   Olen kuitenkin itse tyytyväinen kroppaani tällaisenakin, toki lihasten erottuvuus on kaunista mutta haluan kuitenkin senkin pysyvän naisellisella tasolla. Liian lihaksikas kroppa ei ole makuuni.
   Tsemppiä sinne treenaamiseen! :)

 2. Sulla on aivan UNELMAkroppa, juurikin sellainen kuin itse haluaisin. TOsin en ole (vielä) jaksanut nähdä paljoakaan vaivaa tuollaisen eteen, joten turha valittaa :D

  • Kiitos! :)
   En tee vaan aerobista. Itseasiassa olen vähentänyt sitä huimasti. Nykyään teen noin. 10-20 minuutin alkulämpät ja sitten salitreeniin. Tänään taisi olla kolmas kerta HCR:n jälkeen, kun kävin juoksemassa. :)

   Meillä kaikilla on niin erilaiset kropat, että ne toimii yksilöllisesti.

 3. Karkkipäivän jälkeen tommonen kroppa. OMG! WAU!
  Mitä karkkeja sä syöt?:)

  • Hahah, no eilen söin Geisha-patukan ja noin 200 grammaa irtokarkkeja.
   Mulla on aika hyvä aineenvaihdunta, saattaa olla pientä turvotusta seuraavana päivänä mutta ei mitään huomattavaa. Ennemminkin se turvotus on oikeastaan kasvoissa jos jossain.
   Niin ja käytiinhän me tossa juuri ennen kuvia melkein tunnin lenkillä, joten ehkä ne turvotukset jäi sinne sitten. :D

 4. Mullaki tuli tuossa tänään vedettyä ihan kunnon sunnuntaitreenit parin ammattilaisen kanssa. Elämäni rankimmat treenit takana, mutta silti olo on ihan loistava! :D

  Sunnuntai on muuten aina hyvä päivä treenata!

 5. Kaunis on kroppa, sitä ei käy kieltäminen, mutta ihmetyttää, että noilla treenimäärillä tulos on kuitenkin varsin vaatimaton. Jos tarkoituksenasi on saada treenatun näköinen vartalo jossa on lihaserottuvuutta, mutta silti kuvien kaltainen kroppa olisi saavutettavissa huomattavasti vähemmällä liikuntamäärällä yhdistettynä tarpeeksi vähäiseen syömiseen, jossain mennään pieleen. Yleensä ongelmana on liian vähäinen syöminen, mikä tuntuu olevan paljon liikkuvien naisten perisynti. Lihas ei kasva ilman riittävää syömistä ja toisaalta taas jos et syö tarpeeksi ja haluat lihaserottuvuutta lisää, sinun tulisi entisestään pudottaa rasvaprosenttia, mikä luultavasti saisi aikaan lähinnä sairaan näköisen lopputuloksen. On vähän vaarallista ottaa kantaa tuntemattoman ihmisen tekemisiin netissä ja epäilemättä nämä jutut ovat varmasti sulle peruskauraa. Silti jos itsensä asettaa alttiiksi arvostelulle postaamalla blogiin vähäpukeisia kroppakuvia, ajattelen, että mulla on oikeus kommentoida myös kriittiseen sävyyn. Jos siis vain haluat pysyä huomattavan hoikkana ja/tai nauttia liikunnasta, niin kaikki on fine. Mutta koska näin ei ainakaan blogistasi päätellen ole, sillä puhut pyöreyden ja erottuvuuden saamisesta lihaksiin sekä postaat blogiisi erinäisiä fitnessbabejen kuvia, niin on hyvä ehkä ymmärtää, että ainakin kuvista päätellen treenimääräsi on tällä hetkellä – syystä tai toisesta – ainakin osin ajanhukkaa.

  • Toki sinulla on oikeus kommentoida, no hätä! :)
   Ja olet oikeassa, olen itsekin asiaa miettinyt ja jossain vaiheessa treenini olivat lähinnä ns. naisten lajeja, jumppia ja spinningiä. En ole kovin kauaa vielä panostanut lihaskuntoon, eli pitäähän ottaa huomioon ettei lihaskaan ihan hetkessä kasva. Tosin ruokaa pitäisi varmaankin ympätä enemmän… mutta toisaalta, en ole kuitenkaan menossa kisoihin, eli voin toistaiseksi ainakin elää ihan ”normaalia” elämää. :)
   (Jos niihin jossain vaiheessa niihin tähtään, otan ehdottomasti valmentajan…)
   En kuitenkaan koskaan lähtisi sanomaan treenausta ajanhukaksi.

 6. Edellinen kommentoija: veit täysin sanat suustani…

  Jos tavoitteesi on laihuus, olet oikealla tiellä. Mutta kuten sanottu, turha hukata järjettömästi aikaa ja energiaa lihaskunnon treenaukseen tällä nykyisellä taktiikallasi, jos tuloksia ei synny yhtään..? Fitness/bikini kisoihin on hieman matkaa :O

  • En edelleenkään sanoisi treenausta ajanhukaksi?!
   Ja joo, fitnesskisoihin on matkaa, mutta en kyllä tällä hetkellä ole niihin tähtäämässäkään.

 7. ei lihaksia laiha kylläkin salitreenit mennu sulla ihan hukkaan sanonpa vaan..

 8. Ai kauhee kun oot laiha :/ Ei kyllä lihaksia näy missään, ei millään pahalla.

  • Kiitos Niklas! :) Jee, kiva et lueskelet. Sullakin näyttäs olevan jonkunlainen blogi- prokkis aluillaan?! :)

  • Ole hyvä! täältä saa lisää motivaatioo ja kiva seuraa tuttujen treenejä ja ruokavalioo ja muutenkin elämää : ) No toi mun blogi nyt oli vaa joku tunnin kokeilu, siihen jääny hah! :). Shemppii treenaamisee!

  • Yeee! ;) Nii, miehet taitaa olla hieman laiskempii tässä puuhassa… :)
   Mut samoin sinne, törmätään!

 9. Mun mielestä näytät hyvältä :) Tuossa ihan oikein totesit, että kaikilla on erilaiset kropat ja ne toimii yksilöllisesti. Toisille tulee lihaksia (tai läskiä) helpommin kun toisille. En tiedä luetko Lindan ps i love fashion -blogia, mutta hänen kohdallaan olen huomannut saman kun sinussa. Molemmat treenaatte tosi paljon, mutta lihakset eivät niinkään näy. Olet kuitenkin upeassa kunnossa ja varmasti liikunta on aina hyväksi kaikille, oli ne tavoitteet sitten mitä tahansa :)

  • Kiitos paljon. :)
   En lue kyseistä blogia, mutta pitääkin kurkata. Niin, ei tässä nyt mitään isoa lihaskimppua tavotellakaan…
   Itse olen suht. tyytyväinen, vaikka enemmän niitä lihaksia haluaisinkin esiin. Pidän kuitenkin pienuudesta sopivalla naisellisuudella ja lihaksien yhdistelmällä, joten… en tiedä onko tuollainen täysi mahdottomuus. :)

 10. todella hyvältä näytät! :) pääasia että voit itse hyvin ja nautit liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta! sitäpaitsi monet salillakävijät haluavat juuri polttaa rasvaa ja saada lihaksia enemmän näkyviin ja mielestäni sinussa se todella näkyy, upea kroppa! :)

  • Kiitos. :) Tuohan minun tavoitteeni lähinnä on.. ei siis kasvaa lihaskimpuksi, eikä tässä olla tavottelemassa fitness kisakuntoakaan, ainakaan tällä hetkellä. Olen ehkä antanut ihmisten ymmärtää väärin, jos osa täällä ajattelee minun tavottelevan linkittämieni fitness naisten kaltaista kroppaa. Toki he ovat kauniita, mutta heidän kropissaan näkyy vuosien työ, itse en ole tällä hetkellä valmis rajoittamaan elämääni fitness- elämän tasolle. Kuvat ovat täällä lähinnä motivoimassa, sitähän niistä todella saa! =)

 11. Jutta, sulla on U-P-E-A kroppa!
  Blogisi/kroppasi on usein mulle inspiraation lähde treeneihin ja kiitos siitä :)

  Ihanaa kesän jatkoa!

  -MT-

  • Kiitos kivoista sanoistasi. :)
   Erittäin ihana kuulla, sinullekin kesän jatkoja!

 12. huh huh ”ei paras päivä kropan kuvailulle” vaikka kylkiluut ihan tulee esille.. juujuu :D

  • Vatsan seutu on mulla ollut aina sellainen ettei siihen kerry rasva.
   Eli kylkiluut paistaneet oikeastaan läpi elämän. Jokainen me ollaan eri muotoisia ja mallisia. :)

  • Olen kuitenkin normaalipainoinen, aika jännä… :)
   kiitos tuosta vikasta lauseesta kuitenkin. :)

 13. Höh. Voin kyllä kertoa, että jos ihminen on vain laiha (tai laihaläski) eikä harrasta minkäänlaista lihasta kehittävää liikuntaa, ei kyllä kroppa ole tuon muotoinen. Vaikka oletkin pikkuinen eivätkä lihakset näykään metrien päähän, on sinulla mielestäni oikein sporttiset mittasuhteet. Kyllä ihmiset sitten nauttivat toisten riepottelusta…

  • Niin, kyllä lihaksia voi olla vaikkeivät ne kilometrejen päähän näkyisikään… :)
   Mutta juu, kiitos sinulle sanoistasi.. aika turha varmaan enää lähteä mitään sanomaan tähän asiaan.
   Ihmisillä on jo selkeästi mielipiteensä ja saavat pitääkin ne. Itse olen onneksi tämän bloggauksen aikana tottunut monenlaisiin kommentteihin, joten… :)

 14. kamalia kommentteja saat….ihmiset ei kyllä yhtään mieti. kateudestahan ne vaan sanoo rumasti! eihän naisille nyt ees niin helposti isoja lihaksia tule…mun mielestä oot todella näyttävä!

  • Noo, olen onneksi oppinut ottamaan vastaan monenlaista palautetta, joten no hätä! ;)
   Niin, no toisille ehkä kasvaa- toisille ei. Se tässä onkin huvittavinta, että en edes tavottele mitään hirveitä lihaksia mutta monet niin jotenkin nyt olettavat. Kiinteys ja lihasmuoto.. eivät ne välttämättä meinaa mieletöntä habaa. :) Kiitos sanoistasi, ihanaa loppukesää! =)

 15. Oot kyllä superkaunis nainen Jutta! Ollapa itsekin! ;) Niin kauan kuin itse nautit olostasi ja tavastasi treenata, se on tärkeintä. :)

 16. Vaikutat positiiviselta ihmiseltä, et vedä herneitä nenään muiden kommenteista. Monilla bloggaajilla ois opittavaa..

  • Juu, pyrin olemaan positiivinen mahdollisimman pitkälle. :)
   Niin, miksipäs vetää herneitä nenään, koska jokaisellahan on oikeus mielipiteeseeen ja bloggaamisessa
   altistat itsesi myös kritiikille. Ja tosiaan, harvoin tietää millainen tyyppi siellä toisessa päässä
   asioita huutelee, joten monesti suhtaudun aika rennosti haukkuihin sun muuhun.

 17. Vähän oudosti on sun kroppaa kommentoitu :D jokanen on erilainen ja mun mielestä oot aivan upeen näkönen ! Tsemppiä treeneihin, mäkin odottelen jos tässä huomenna taas menis salille ja tosta että treeni ois ajanhukkaa.. Huhhuh empä usko :)

  • Juu, no ihmisillä on oikeus mielipiteisiin- ja kaikkiahan ei voi miellyttää. :) Mutta kiitos sinulle sanoistasi!
   Tsemppiä treeneihin, jotka eivät todellakaan ole ajanhukkaa! ;-)

 18. Näytät kyllä todella laihalta.. t. anoreksiasta kärsinyt tyttönen:( miksi käytät burnereita jos aineenvaihduntasi on vilkas muutenkin ja näytät melko rasvattomalta ? :o

  • Tämähän on kaksi vuotta vanha postaus. :D En todellakaan enää käytä mitään tuollaista shaissea. :) Joskus kokeilin, kun sain niitä testiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta