St.Tropezii

Eilen loppui tuo St. Tropezin itseruskettava vaahto, jota olen täälläkin ”mainostanut” ja kehunut. :( St. Tropeziahan myydään mm. Stockkalla, mutta siellä hinnat ovat aika suolaiset. Löysin tänään St.Tropezia myös Hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta. Siellä ei tosin ole sitä kyseistä vaahtoa, jota olen käyttänyt, mutta esimerkiksi tätä St.Tropez Naturals Self Tan Lotion itseruskettavaa voidetta löytyy. Lisäksi heillä on Naturals Self Tan Milk itseruskettavaa suihketta. 
Nämä molemmat tuotteet ovat ilmeisesti hieman kevyemmin päivettäviä, joten mietinkin ovatko nämä liian kevyitä tuotteita itselleni?

(Yllä käytössäni ollut loistava vaahto.)


Onko joku teistä joku  kokeillut noita kevyempiä ruskettajia? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “St.Tropezii”

  1. Oon käyttäny tota St. Tropezin kevyempää jo reilun vuoden. Mulle se on ainakin täydellinen ollut! Laitan tuotetta vartalolle kaksi kertaa viikossa. Maanantaina yhden kerroksen ja jos haluaa tummempaa sävyä kannattaa laittaa toinenkin kerros! Suosittelen:)

  2. olen käyttänyt st tropezin every day tan-voidetta joka on ns. asteittain päivettävä ja tykkään siitä! ostin sen itseasiassa vahingossa, koska rusketushulluna halusin kunnon ruskettavan. tehokkaampaa kuin muut asteittain ruskettavat ehdottomasti.

  3. Ano 20.33:
    Tarkoitat varmaan St. Morizin itseruskettavaa :) Mut suosittelen päivettäviä kosteusvoiteita ja solkkua :)

    • Saman huomasin, Tropezia ei myydä Seppälöissä. Juu, itse tykkään enemmän, että kerralla tulee heti väriä, eikä joudu joka ilta rasvaamaan. Sitä joutuu kuitenkin hieman kuivattelemaan… Tuon kuivattelun vuoksi nuo vaahdot ovat ihan helmiä! Voi pukea melkein samantein päälle. :)
      Ja solkku… sitä en kyllä itse kovin suosittele… välillä käyn kyllä, mutta hieman pelkään sen riskejä ja vaaroja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta