Välipaloista

Olen jotenkin viime aikoina ollut ihan totaali kyllästynyt maitorahkaan, kaikenlaisten eri lisukkeidenkin kanssa, sekä jopa se soijajogukin alkaa maistumaan puulta. Olen miettinyt erilaisia välipaloja korvaamaan tuota lähes päivittäistä hetkeä maitorahkan parissa. Hedelmät eivät täytä tarpeeksi, eikä niillä jaksa treenata. Tonnikala raejuustolla on aika vastenmielistä ja munakas vaatii kotiolosuhteet. Niin, ja protskupatukka ei voi kuulua joka päivään, on se kuitenkin sen verran karkkia. 🙂 Voileivät eivät oikein ole oma juttuni… Smoothieiden maailmaan en ole ihan vielä täysin päässyt sisälle, mutta kuulisin teiltä mielelläni jotain hyviä reseptejä niihinkin!? Itse syön yleensä vaan yhden lämpöisen aterian päivässä, joten ne välipalat ovat aika suuressa osassa.

(Kuvat www.weheartit.com)
Olisi kiva tietää mitä te syötte välipalaksi?
Esimerkkejä välipaloista ennen treenejä? 🙂
Kommentit (20)
  1. Mun ultimate (ainaki näin kesällä) on pistää pari kpl ihanan makeita ja kypsiä nektariineja pakkaseen tunniks ja hurautella ne tehosekottimella rahkan (ja tilkan vettä) kanssa viilentävän kylmäks smoothieks:) tällä hetkellä ihanin makupari on suomalaiset mansikat + ne kypsät nektariinit <3 NAM!

    1. Ou, kuulostaa herkulliselle! 🙂

  2. Lämmin ateria tulee syötyä vaihtelevasti kerran tai kaksi kertaa päivässä. Aamupala ja välipala on aina melko samanlaisia, ennen treeniä tai sitten ihan normipäivänä. Molemmat koostuu yleensä muroista tai weetabixistä ja sen lisänä hedelmä tai jogurtti. Iltapalalla menee yleensä vaan hedelmiä ja/tai jogurttia. Leipää en oo enää niin paljoa syöny, koska vatsa menee niistä vähän sekasin (myös ruisleivästä). Jotain uutta pitäis kehitellä aamuihin ja iltapäiviin, mutta en oo oikein keksiny tai ees pahemmin jaksanu yrittää 😀 noi kaikki hedelmä/marja-kuvat näyttää kyllä niin hyviltä, että ois ihana jos semmosia sais aina syödä.. Jonkinlaisia smoothieita ois mukava kehitellä, mutta ei oo minkäänlaista blenderiä käytössä :/ kai sitä joskus tarvis semmonen raaskia ostaa..

    1. Juu, itselläni myös tuo blenderi hakusessa. Vähän aikaa sitten Cittarissa oli tarjous 20 euroa, harmi vaan etten silloin sitä sitten kuitenkaan ostanut. :/

      Kiitos vinkeistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *