Back in business

Hollaa! Takasin Heltsingissä. Olin siis muutaman päivän Hämeenlinnassa ja Tampereella rentoutumassa, aina kuitenkin kiva tulla takaisin kotiin- ja olihan tuota yhtä jo super ikävä! Pari vapaa päivää treeneistäkin, yhtä kevyttä kävelylenkkiä raskaana olevan kanssa lukuunottamatta. :) Käytiin alkuviikosta Iineksen kanssa tutustumassa Fressi:ssä (sali), ja nyt sitten fundaillaankin otetaanko sieltä kortit itsellemme. Olen kuulunut Elixiaan jo varmaan neljä vuotta, joten miksipä ei välillä vaihtaisi salia- tai ainakin kokeilisi jotain muuta. Fressissä iso bonari on infra-sauna ja sen sijainti ihan keskustassa. Salilla oli myös huomattavasti väljempää, kuin Elixiassa olen tottunut. 
Mulla on muuten loman vikat päivät meneillään, mutta arvatkaapas mikä piristää… Elokuun ekalla viikolla lomaillaan taas! :) 
Tänä viikonloppuna meinataan sitten treenata aika HC- meiningillä, ja jos sitä pääsisi sinne tenniskentällekin vähän tunnustelemaan. Juhlat ovat olleet tänä kesänä aika minimissä meikäläisellä, ei vaan ole ollut jotenkin intoa. Olen sata kertaa energisempi ilman niitä lasillisia silloin tällöin, ja onhan tuo biletys aika sisällytöksetöntä puuhaa.

Mulla on muuten se blenderi nyt ihan tosissaan hakusessa. Oon aivan vallan innostunut niistä smoothieista sun muista pirtelöistä. Tänään Marin mies teki mulle aamupalaksi sheikin, johon tuli: banaania, maitoa, jogurttirahkaa, tuoremehua ja kananmuna. Ja olipas ihan mielettömän hyvää, ei liian makeaa ja piti nälän monta tuntia. Mä haluan heittää ton aamupuuron hevon helvataan ja siirtyä noihin trendikkäisiin aamupaloihin! ;)

(www.weheartit.com)
PS. Kiitos niistä välipala vinkeistä kaikille, jotka jaksoivat omiaan jakaa! :)
Palataan!

On my way

15 vastausta artikkeliin “Back in business”

 1. Aattelinki tuossa, että näinkö sut Ideaparkissa toissapäivänä, mutta en uskonu, että se olit tosiaan sinä. :D Katoin vielä myöhemmin täältäkin, että bongasin kyllä siellä samat housut, mitkä sulla oli tuossa yhessä postauksessa, mutta sitten kerroit olevas Hämeenlinnassa, niin en uskonu, että tosiaan olit tuollakin. :D

 2. kannattaa testata turkkilaista jukurttia sekotettuna makeutusaineeseen! esimerkiksi voi pistää ison kasan marjoja blenderillä/sauvasekoittimella muusiksi- sekaan turkkilaista jukurttia ja makeutusainetta. uskomattoman hyvää!

 3. Hei Jutta kun oot ollu Elixian jäsenenä, niin onko jäsenyys vain yhteen elixian toimipisteeseen vai niihin kaikkiin? kiva jos vastaat:)

  • Heiltä saa sekä, että vaihtoehtoja. :) Eli siis vapaa liikkuvuus tai sitten joku tietty sali vaan. :)

 4. ”Okej, se on vaan kovin rasvaista…”, sanot turkkijugusta. Ja lisäksi vielä tuo pylväsdiagrammikuva, josta näkee ettei tuossa ylemmässä pirtelössä ole rasvaa nimeksikään, ja vissiin juuri se tuosta pirtelöstä tekeekin sun mielestä hyvän ja ”terveellisen”.

  Mun mielestä on todella, todella kummallista että olet voinut välttyä siltä tiedolta, että rasvaa TARVITAAN. Tai sitten et ole välttynyt, mutta kallosi on vaan hyvin kova eikä tahdo ottaa vastaan tätä tietoa :)

  Usko jo, että rasva ei ole sama asia kuin läski ja lihominen.

  • Noniin. Itse en pidä turkkilaisesta, koska se tosiaan on todella rasvaista ja siitä tulee ällö olo. Tämä on kokemukseni kyseisestä jogurtista. Se ei poissulje sitä, että en tietäisi, että ihminen tarvitsee rasvaakin- saatika sitten etten söisi mitään missä on rasvaa. :) Tuo pirtelökuva on otettu aika nopsaa netistä, enkä nyt sen koommin alkanut sitä analysoimaan kuvaa napatessani, sopi vaan mielestäni hyvin tuohon pirtelöaiheeseen.

 5. Enkä sano tätä pahalla, vaan koitan paukuttaa järkeä sun päähän kun tiedän, että haluat syödä terveellisesti ja monipuolisesti, ja sellaiseen ruokavalioon kuuluu rasva :) Turkkijugu on siis mucho bueno!

  t: edellinen ano

  • Juu… :)
   Noh, mutta jokatapauksessa en pidä turkkilaisesta jogurtista, kun taas toinen ei tykkää soijajogurtista.
   Mielipide seikkoja.

 6. Tosiaan jokaisella on varmaankin oikeus tykätä mistä tahtoo…Itse pidän enemmän rasvattomasta raejuustosta kuin normiversiosta (mikä sekin on toki vähärasvaista). Tätä on muutamien tuttujen toimesta äimistelty. Kuten Juttakin sanoit, mielipideseikkoja. :)

  p.s mäkään en tykkää turkkilaisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta