Run baby run

Juoksuharrastukseni on hieman uupunut Helsinki City Runin jälkeen. Koko keväänhän juoksin useamman kerran viikossa, lähemmäs kymmenen kilometriä kerrallaan. Nykyään olen saanut itseni lenkkipolulle keskimäärin, ööö… ehkä kerran viikossa. Olisi kiva saada taas juoksurytmistä kiinni, esimerkiksi muutamina aamuina viikossa aamuaerobiset Töölönlahdella, näin pysyisi myös kestävyyskunto kohdillaan. Mietin tänään, että pitäisikö ottaa osaa Midnight Runiin syyskuun alussa?! Vaikka tuo vain kymppi on, niin voisi lähteä tavoittelemaan hyvää aikaa, täten saisi taas tavoitetta tuohon juoksemiseen. :) Mikähän olisi sellainen looginen hyvä aika… hmm. Kenties 45 min? 

Onko moni osallistumassa Midnight Runiin? 
Ja millaisia aikoja jengi tavoittelee? :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Run baby run”

  • Noniin, hyvä aika. Miehillä on yleisesti kovemmat ajat kuin naisilla, jo ihan askeleen pituuden vuoksi. ;)
   Et toi puoli tuntii ei tuu oleen mun tavote. :)

 1. Ite oon menos vaa tsekkaa yöjuoksufiiliksen ja aattelin hölkötellä 50-60min sen matkan :). Mut 45min jos taahtoo nii saahan sitä jo ihan reippaasti pistellä menemään, että vois ollakin ihan hyvä tavote aika!

 2. mitä vauhtia juokset sun normi lenkit? :)
  ite juoksen normilenkit 8,5-9km tuntivauhtia, oon lenkkeilly viimeset 7 vuotta, ja nopein, täysiä juostu 30min aika mulla on ollu 9,3km/h :D oon ilmeisesti huonokuntonen..

  • Juoksen yleensä n.8km/45 min lenkkejä. Juoksen aina jotenkin automaattisesti tuollaisella tahdilla. Salilla juoksumatolla menen yleensä juuri jotain 10 km/h vauhtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta