Sisustus unelmia

Olen tainnut kirjoittaa blogissani todella vähän sisustuksesta. Olen kuitenkin aina ollut visuaalinen ihminen ja haluan kodinkin olevan kodikas, mutta kaunis. Oma pieni ”nukkekotini” onkin mielestäni erittäin viihtyisä, vanha asuntopostaus kodistani löytyy täältä. Voisikin tehdä uuden vaikka tämän vuoden kunniaksi. :D 
Minulle ei ole niinkään tärkeää saada joskus tulevaisuudessa mitään lukaalia, mutta sisustuksen pitää olla kohdillaan. Paljon vaaleaa ja tummaa puuta, lisäksi rokokoo, talonpoikaishenkisyys ja jotkut antiikkijutut sekoitettuna moderninpaan sisustukseen ovat kivoja. Liian pelkistetty sisustus on mielestäni epäkodikasta, kodissa pitää olla lämpöisiä yksityiskohtia. Ehkä eniten sisustusmakuni on jenkkityylisien kotien kaltainen. Avoimia suuria tiloja, keittiössä jenkkityylinen pöytä keskellä huonetta, korkeat ikkunat jne. Muutama hieman hulppeahko kuva sisustusunelmistani… 

(Kuvat: weheartit.com)
Ainahan saa unelmoida! ;)
Millainen sisustus on teidän mieleenne? :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta