God morgon!

Ensimmäinen aamu tällä viikolla, että ehtii ihan ajan kanssa nauttimaan aamiaista ja hei, aurinko paistaa! Viikko on ollut todella kiireinen tähän mennessä, jokainen aamupäivä mennyt milloin missäkin ja illat olenkin pääosin ollut duunissa. Salille olen ehtinyt vain yhtenä päivänä. :( Poikkeaa siis aikalailla normaalista rytmistäni. On tämä lomien loppuminen sitten ikävä juttu, joutuu järkkäämään aikatauluaan taas ihan uudella tavalla. Pari tuntia vuorokauteen lisää, kitoos! Niin ja salien aukioloajat myöhäisemmiksi!

Kiitän vielä todella paljon ihania kommentoijia viime postaukseen liittyen! :)Siellä oli niin paljon tsemppejä ja positiivista palautetta, että olen ihan hämilläni. Tulen palaamaan aiheeseen viimeistään leikkauksen jälkeen, joka on tällä hetkellä kaavailtu elokuun alkuun. Pitää koittaa pitää itsensä terveenä, ettei flunssat vaan iske. 
Nyt kuitenkin treenailemaan, rinta- ja olkapäät vuorossa tänään. Huomenna kuvataankin sitten yhtä musavideota, jossa olen yksi päätähdistä! ;) 

Ihanaa torstaita jokaiselle! :)

On my way

12 vastausta artikkeliin “God morgon!”

 1. En tiennytkään että laulat/soitat jotain? Hassua, että se ei ole blogissasi tullut koskaan esiin.. :)

  • Mistäs se nyt esiin tuli? :) Mutta kyllä. Soitin poikkihuilua musiikkiopistossa useamman vuoden ja lisäksi olen opetellut kitaransoittoa joskus aikoinaan, nykyään vaan harvemmin tulee rämpyteltyä… ja lauloinhan joskus kuorossakin. ;)

  • Eikun mietin vain, että eikös musavideoiden päätähdet yleensä ole ne muusikot itse, joiden videosta on kyse? Mutta kyllä sinne entinen poikkihuilistikin mahtuu sekaan loistamaan! :)

 2. En moiti että otat silikonit, koska voisin itsekin ottaa jos uskaltaisin ja ois rahaa! Mutta mun mielestä sun kroppa on just tosi sopusuhtainen ja rinnatkin näyttää hyvältä? Niin jotenkin jännä, että itse koet tarvitsevasi silikonit. Itsellä niille olisi jopa oikeasti tarvetta, nimittäin metrin leveä lantio ja aa-”rinnat” eivät ole kovin silmiähivelevä yhtälö. :/

  Tsemppiä kuitenkin :) itseä pelottaa kapseloitumiset sun muut kauhutarinat silareista!

  • Kiitos tsempeistä! :)
   En tiedä mutta itseäni ei pelota nuo kauhutarinat. Jos alkaa pelkäämään saa pelätä kaikkea syövästä kasvaimiin.

 3. Voi et ottaisi silikoneja sulla on aivan ihana vartalo nytte sellanen eva longoria tyylinen siro tosi kaunis..Minun mielestä se vaan huonontaa. Minullakin on ensiviikolla yks kuvaus musavideoon jossa olen myös! jännittää vähän :)

  • Voii, ihanasti sanottu mutta olen kuitenkin päätökseni tehnyt. :)
   Aaa, paljon tsemppiä täältä! <3

 4. Luulisi että poikaystäväsi tai ”deittisi”, mikä tuo nyt onkaan, kertoisi sulle että olet täydellinen juuri tuollaisena etkä tarvitse mitään luonnotonta lisäystä kroppaasi. Mutta ehkäpä tuo miekkonen on niitä tyyppejä, joille tärkeämpää on naisen ulkonäkö, se menee sitten vissiin aitouden edelle. Sinuna heivaisin moisen tyypin, tarviit miehen joka tykkää susta just sellaisena kuin olet ja rakastaa sua sun ”puutteista” huolimatta, tai ehkä jopa juuri niiden takia! :)

  • Luulen että Jutta ei ota silareita miehien takia vaan itsensä takia.:)

  • Niinkuin aikaisemmin mainitsin, hän ei ole kehottanut minua ottamaan silikoneja. Päinvastoin, hän on kyseenalaistanut asiaa ja kysynyt haluanko oikeasti tehdä sen.
   Eli ei lähdetä nyt sekoittamaan häntä tähän juttuun, koska hän ei ole todellakaan päätöstä tehnyt, enkä koskaan laittaisi rintoja sen vuoksi, että mies niin haluaa. Tämä on oma päätökseni ja siksi en halua kuulla täällä mitään arvosteluja, kuinka hän on sellainen tyyppi jolle tärkeintä on ulkonäkö, WHAAAT????!!!

   Ihanaa lauantaita! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta