Tarjoushaukkana!

Tänä aamuna jälleen ennen töitä tsekkasin vakkarikaupakseni muodostuneen Hyvinvoinnin.fi verkkokaupan tarjoukset- osiota, jonne olikin ilmestynyt muutamia uusiakin tuotteita. Löysin sieltä esimerkiksi Vivanian Bronze itseruskettavaa tarjoushintaan 7,95 € (11,90). Tuote on tarkoitettu sekä kasvoille, että vartalolle. 


Myös Gainomaxin palautusjuomia on tarjoushinnoilla, 0,99 €/juoma. (1,99 ). 
Makuina löytyy mansikkamustikka ja vadelma. 


Ja ihan mun lemppari Gainomaxin protskupatukka makuna mustikka, on tarjouksessa myös! Nyt hinta 1,75 € (2,39) ja vähittäistavarakaupoissahan kyseinen patukka on lähes kolme euroa. Pidän siitä lähinnä sen pehmeän koostumuksen vuoksi. Protskupatukka on myös sopivan kokoinen esimerkiksi puolitettavaksi, toinen osa ennen treenejä ja toinen treenien jälkeen. 
Möllerin Tupla on myös tarjouksessa, 9,95 € (14,90). Omega-3-rasvahappot, sekä D- ja A-vitamiinit. 
Vivisanten SUN aurinkokapselit, 60 kapselin pakkaus  16,95€ (21,90). Itsellänihän on kyseiset pillerit olleet käytössä nyt noin kuukauden verran. Harmi vaan, etten ole oikein tuloksia päässyt näkemään tässä Suomen kesä säässä. Tosin ne muutamat päivät, jolloin heinäkuun alussa aurinkoa otin, tarttui se ainakin hyvin. 
TryptoVal unitabletit, jotka ovat luonnollinen valmiste unen tulon auttamiseen. Itselläni ainakin on satunnaisesti vaivana unettomuus ja tällaiset luonnontuotteet tulevat silloin tarpeeseen. Kamomillatee ei toimi ainakaan itselläni, saatika lämmin maito. :)
Hinta 6,95, 20 tbl (14,95€).  


Nyt sitten treenien kautta iltavuoroon. 
Ihanaa ankean sään päivää kaikille. :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta