Hups

Mun ei pitäisi ilmeisesti eksyä kaupunkiin kovin usein. Jo toinen päivä, kun hairahduin käymään vaatekaupoilla. :/ Rahaa ei onnekseni mennyt kovin paljon, kiitos UFF:in kahden  euron päivien, mutta kuitenkin ihan tarpeeksi. Käväsin Zarassa palauttamassa yhden topin ja kuinkas ollakaan, farkut lähtivät messiin! Mustat, hieman ohuempaa kangasta, nilkan paljastavat ja nilkkavetoketjulliset. Oli vaan ihan pakko…! :)


Illemmalla ajattelin värjätä hiuksiani. Mullahan on ollut nyt jonkun aikaa hieman punertavan ruskea sävy tässä tukassa. Olen kuitenkin havainnut, että hiukseni ovat tavallista useammin rasvaisen näköiset ja melkein sanoisin, että jos pesen aamulla näyttävät ne jo illalla aika geeleiltä?!? Tekeeköhän tuo punertava pigmentti sen vaikutelman? Koska tummempana hiukseni eivät todellakaan ole rasvoittuneet päivittäin… tai sitten mulla on joku hormonisekamelska päällä. :D No jokatapauksessa, ostin vaaleanruskean värin ja ajattelin värjätä sillä, sekä unohtaa nuo punaisen värin haaveet. Haluaisin kuitenkin lähitulevaisuudessa jotain hiusmuutosta, mutta en nyt oikein tiedä mitä se voisi olla… jätetään mietintämyssyyn.

Nyt safkan kimppuun, palataan! <3
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Hups”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta