Yöllä

”Yö on ihmisen parasta aikaa.” – No on! Kuinka ihanaa on valvoa, katsella ikkunasta pimeää ”kesäyötä”, kuunnella musiikkia ja antaa aikaa omille ajatuksilleen. Itse monesti kirjoittelen postauksia öisin, juttukin kulkee huomattavasti paremmin hiljaisuudessa, mielen ollessa rauhaisa. Suomen kulttuuri tosin tukee päinvastaista elämäntapaa, joten olen kai jonkin sortin kapinallinen. 🙂 Muita kanssasisaria/veljiä? 


Mulla on tällä hetkellä elämässäni monellakin tapaa tasapainoinen ja onnellinen vaihe. Tuntuu, että niin monet asiat alkavat loksahtelemaan paikoilleen ja olen tietyllä tapaa rauhallisempi, sekä levollisempi. Nyt, kun mietin elämääni vaikka pari vuotta taaksepäin, huhhuh kuinka hukassa olinkaan. Elämässäni suurin osa asioista perustui tyhjiin ja pettäviin juttuihin. Elin ikäänkuin sellaisessa illuusiomaailmassa, erilaisia fiiliksiä ja tuntemuksia haeskellen. Tein asioita, jotka sotivat omaa arvomaailmaani vastaan, koska en vaan välittänyt. Monesti lähdin esim. viikonloppuisin baareihin sillä asenteella, että millään muulla ei ole enää väliä kuin sillä, että tämä ilta menee putkeen. Eli on mahdollisimman hauskaa ja sattuu, sekä tapahtuu kaikkea. Huhhuh, onneksi elämäni on muuttunut ja onnellisuuteni perustuu pysyviin asioihin. Mielestäni elämä ei kuitenkaan ole mitään ilman niitä kuilun pohjia, jokaisen kuuluu välillä käydä siellä ja pudota enemmän tai vähemmän korkealta. 


No mutta, arkisempiin asioihin. Tänään hengailin päivän Espoossa, kävin treenaamassa kädet ja illalla käväsin siskoni ”kaverikekkereissä” Bulella. Niin ja eksyinhän Zaraankin pikapikaa… Kuinkas ollakaan, farkuthan sieltä TAAS lähti mukaan, tällä kertaa tumman lilat. Ehkä hieman liian matala vyötärö makuuni, mutta olkoot. 25 euroa farkuista on melkein ilmainen. Alla olevissa kuvissa farkut ovatkin jalassa, tosin valaistus niissä hieman kehnohko.

Nyt kuitenkin unten maille, puss! 

Kommentit (5)
  1. Ilta/yö-ihminen ilmoittautuu. Ehkä tulevaisuudessa Suomestakin tulee 24/7-yhteiskunta. Ihan tajuttoman hyvin sopii muuten tuo panta sinulle. Pretty as always. 🙂

  2. Olen aina silloin tällöin lukenut näitä kommentteja ja jotenkin pistänyt merkille, että joitakin taitaa jostakin syystä harmittaa sun seurustelu.

    1. Niin, ainahan joitain ihmisiä taitaa joku harmittaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *